Σουηδία: Στις 24 Αυγούστου ανοίγουν οι αιτήσεις για το Melodifestivalen 2021!

Η αναζήτηση του διαδόχου των Mamas ξεκινά!

 

Το Melodifestivalen είναι ένα δημοφιλές show σε κάθε πρόγραμμα των οπαδών της Eurovision, με πολλή δουλειά να απαιτείται για την οργάνωσή της. Γι ‘αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εργασίες για το 2021 έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι κανόνες για τον διαγωνισμό του 2021 έχουν αποκαλυφθεί. με υποβολές που θα ανοίξουν αργότερα το καλοκαίρι.

Αιτήσεις από 24 Αυγούστου!

Οι υποβολές συμμετοχών θα ανοίξουν στις 24 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να υποβάλουν τις καταχωρίσεις τους στο Melodifestivalen στη διεύθυνση www.melodifestivalen.se, θα ανοίξει στις 24 Αυγούστου και θα κλείσει στις 16 Σεπτεμβρίου στις 23:59.

Από το 2015, το Melodifestivalen επιλέγει 28 συμμετέχοντες για να βρει τον εκπρόσωπό της Eurovision και αυτό θα παραμείνει άθικτο για την έκδοση του διαγωνισμού το 2021.

Επιπλέον; Το SVT στοχεύει να έχει τουλάχιστον το 50% των επιλεγμένων συμμετοχών αποκλειστικά γυναίκες συνθέτες / copywriters ή να έχει και γυναίκες και άνδρες συνθέτες / copywriters. Επιβεβαίωσαν ότι το 2022 σκοπεύουν να προσθέσουν έναν κανόνα όπου εάν το τραγούδι έχει πολλούς συγγραφείς, θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον μία γυναίκα συνθέτη / συγγραφέα.

 

Η Σουηδία θα συμμετείχε στον διαγωνισμό του 2020 με το Move:

https://www.youtube.com/watch?v=7EpSBDPlZn4

 

Πως σας φαίνονται οι νέοι κανόνες; Πείτε μας στα σχόλια

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *