Σουηδία: Τα τελικά αποτελέσματα του Sveriges:12a | Που θα πήγαινε το 12αρι των Σουηδών;

Η SVT θέλοντας να διδάξει τηλεόραση στην EBU, αλλά και τον τρόπο να κάνεις  μια πραγματικά ευχάριστη εκπομπή παρουσίασης των φετινών συμμετοχών, μετέδωσε πριν από λίγο τα 25 αγαπημένα τραγούδια των Σουηδών από την Eurovision 2020. Υπήρξε μάλιστα και ψηφοφορία μέσω της εφαρμογής του Melodifestivalen. Το 12αρι λοιπόν των Σουηδών σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Sveriges:12a, θα πήγαινε στην συμμετοχή της Ισλανδίας και το τραγούδι Think About Things. Την εκπομπή παρουσίασε η Sarah Dawn Finer με τον Christer Bjorkman, ενώ το παρόν έδωσαν φυσικά οι Mamas, αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες που είδαμε κατά καιρούς στο Melodifestivalen.

Το Σάββατο 9 Μαίου μέσα από την εκπομπή Inför ESC, οι Σουηδοί είχαν την ευκαιρία να δουν τα 41 video clip των συμμετοχών του φετινού διαγωνισμού. Οι τηλεθεατές μέσω της εφαρμογής του melodifestivalen ψήφισαν για τα αγαπημένα τους και έτσι προέκυψαν τα 25 που διαγωνίσθηκαν για το 12αρι της Σουηδίας, στην ειδική εκπομπή Sveriges:12a. 

Σήμερα το κοινό ψήφισε ξανά, όπως ψήφισε και μία κριτική επιτροπή, τα αποτελέσματα της οποίας ανακοίνωσε η Dotter. Mε τον κλασσικό Eurovision τρόπο ανακοινώθηκαν αρχικά οι ψήφοι της κριτικής επιτροπής και μετά του κοινού. Η Ελλάδα δυστυχώς δεν έλαβε κανένα βαθμό.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Σε έναν ακόμα εναλλακτικό διαγωνισμό για την φετινή Eurovision, η Ισλανδία στέφθηκε νικήτρια. Στο τέλος της εκπομπής ο Daði συνδέθηκε ζωντανά με το studio και η Shara Dawn Finer του ανακοίνωσε ότι είναι προσκεκλημένος στο επόμενο Melodifestivalen, προκειμένου να ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι του.

https://www.youtube.com/watch?v=1HU7ocv3S2o

Θα τα κατάφερνε η Ισλανδία να κερδίσει στην Eurovision 2020; Ποια η άποψη σας;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *