Το μεγάλο “Ευχαριστώ” της Έλενας Παπαρίζου και της Τάμτα για την νίκη της Ελλάδας στον κορωνοιό!

Ο ΣΚΑΙ μετέδωσε μια ειδική εκπομπή το βράδυ της Κυριακής (3/5), φιλοξενώντας καλλιτέχνες, επιστήμονες, πανεπιστημιακούς, ιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομικούς, ανθρώπους που θέλησαν να πουν ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλη την ελληνική κοινωνία για την υποδειγματική της στάση και για την νίκη που πετύχαμε έναντι του κορωνοιού. Στην εκπομπή αυτή βρέθηκε και η Έλενα Παπαρίζου, αλλά και η Τάμτα, που αφιέρωσαν και από ένα τους τραγούδι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έβαλαν πλάτη και σήμερα είμαστε (σχεδόν) όλοι υγιείς.

Στην εκπομπή που παρουσίασε η Σία Κοσιώνη και μεταδόθηκε κυριολεκτικά λίγα λεπτά προτού λήξει η καραντίνα και οι απαγορεύσεις στην μετακίνηση μας, συμμετείχαν τόσο επώνυμοι, όσο και ανώνυμοι Έλληνες. Ανάμεσα τους και δύο eurostars, η Έλενα Παπαρίζου, η μοναδική νικήτρια στον διαγωνισμό για την Ελλάδα και η Τάμτα που εκπροσώπησε το 2019 την Κύπρο, μάλιστα αφιέρωσαν σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση, από ένα τραγούδι τους.

Η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο ερμήνευσε το Μαζί Σου, ενώ η Τάμτα το Αγάπησε Με. Μπορείτε να τις απολαύσετε στα βίντεο παρακάτω:

Έλενα, Τάμτα και εμείς σας Ευχαριστούμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *