Αλβανία: Δείτε την πρώτη live εμφάνιση του “Fall From The Sky”!

Ακολουθώντας πολλούς καλλιτέχνες της φετινής Eurovision, έπειτα από την ακύρωση του διαγωνισμού, η εκπρόσωπος της Αλβανίας, Arilena Ara, πραγματοποίησε μια live ενφάνιση σε μια άδεια, λόγω καραντίνας, πλατεία των Τιράνων.

Η συναυλία αυτή, εν ονόματι Sounds of Silence, έλαβε χώρα στην πλατεία Mother Teresa Square και προβλήθηκε διαδικτυακά μέσω του επίσημου καναλιού της καλλιτέχνιδας στο YouTube.

Όπως δήλωσε η ίδια:

Δεν είναι εύκολο να παρουσιάζεις μια συναυλία σε μια άδεια πλατεία και να ακούς τους “ήχους” της σιωπής. Ακόμα και αν είμαστε μακριά, ξέρω ότι είμαστε μαζί, επειδή μπορώ να αισθανθώ την ενέργειά σας. Θεραπεύστε τον κόσμο. Εύχομαι όλος ο κόσμος να ξεπεράσει αυτή την πανδημία!

H Arilena πλαισιώθηκε από μία τετραμελή ροκ μπάντα, τηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας των δύο μέτρων. Ερμήνευσε ένα σύνολο από οχτώ, δικά της και μη, τραγούδια. Μεταξύ άλλων, πρόσφερε στο κοινό του διαγωνισμού την πρώτη live εμφάνιση της συμμετοχής της για την Eurovision 2020, “Fall From The Sky“.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρωτοβουλία αυτή στο video παρακάτω και να δείτε την ερμηνεία του “Fall From The Sky” στο χρονικό σημείο 8:14:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *