Ελλάδα: Αναδρομή στον χρόνο από τα social media του Eurovision ERT!

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του Eurovision ERT, τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές του διαγωνισμού, που έχουν συμβεί στις εν λόγω ημερομηνίες.

Aπό το βράδυ της Κυριακής στα κοινωνικά δίκτυα του Eurovision ERT αναρτώνται αφιερωματικά βίντεο, από την ιστορία του διαγωνισμού, στα οποία βλέπουμε όλα τα σημαντικά γεγονόταν που συνέβησαν στην κάθε ημέρα που διανύουμε.

Η ΕΡΤ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό της την εβδομάδα της Eurovision. Φυσικά, όπως σας έχουμε ενημερώσει θα μεταδώσει το Eurovision Shine A Light στις 16 Μαίου, στο οποίο θα έχουμε τριπλό ελληνικό ενδιαφέρον, αφού θα δούμε τόσο την εκπρόσωπο μας στον φετινό, αλλά και στον επόμενο διαγωνισμό, Stefania, όσο και την μοναδική νικήτρια για την χώρα μας, Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την Ελένη Φουρέιρα που κατετάγη στην δεύτερη θέση το 2018 για την Κύπρο.

Η επιμέλεια των βίντεο που ειναι αποσπάσματα από παλιότερες εκπομπές της ΕΤ3 ανήκουν στον Άγι Μενούτη και το μοντάζ στην Αναστασία Δασκαλάκη.

Ακολουθήστε την Eurovision ERT, σε Facebook και Instagram για να δείτε περισσότερα βίντεο.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Πολλά συγχαρητήρια στο Άγι Μενούτη (ο αγαπημένος μου “γιουροβιζιονολόγος” by far!) και στην Αναστασία Δασκαλάκη.

    Απάντηση
  2. Efthimis
    Efthimis says:

    Ισως πρεπει στην ερτ να σκεφτουν τον Αγι Μενουτη για να κανει του χρόνου εκπομπη για την eurovision! Και πιο φθηνα θα τους βγει και καλυτερο αποτέλεσμα θα εχει

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *