Η εξήγηση της Suzy για το σχόλιο εναντίον του Sandro!

Την Eurovision Bubble αυτό το σαββατοκύριακο την απασχόλησαν δύο θέματα. Το ότι ο Sandro δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, αφού το ΡΙΚ θα επιλέξει με απευθείας ανάθεση κάποιον άλλον καλλιτέχνη, αλλά και το καυστικό σχόλιο της Suzy, για την εξέλιξη αυτή. Όπως σχολίασε πριν από λίγο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της, η Suzy αναφέρει ότι έπεσε θύμα χακαρίσματος και το σχόλιο αυτό δεν έγινε από την ίδια, μάλιστα έσπευσε δημόσια να γράψει ότι της άρεσε, τόσο το Running, όσο και ο ίδιος ο Sandro.

Ας θυμηθούμε όμως λίγο όλο το χρονικό του δράματος. Το πρωί του Σαββάτου 30 Μαΐου, το άρθρο του EurovisionFun για την απόρριψη του Sandro από το ΡΙΚ, για την Eurovision 2021, γίνεται θέμα συζήτησης σε όλα τα groups των fans του διαγωνισμού.

Στο μεγαλύτερο ίσως αγγλόφωνο γκρουπ, εμφανίζεται ένα σχόλιο από τον επίσημο λογαριασμό της Suzy, που για όσους δεν θυμούνται εκπροσώπησε την Πορτογαλία στην Eurovision 2014, χωρίς να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.

Στο σχόλιο αυτό η Suzy, σχολιάζοντας το γεγονός ότι το ΡΙΚ θα επιλέξει κάποιον άλλο καλλιτέχνη για την Eurovision 2021, εξέφρασε την ικανοποίηση της, λέγοντας ότι ο Sandro ήταν πολύ κακός!

Το σχόλιο φυσικά αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με άλλους να σχολιάζουν υπέρ της Suzy και άλλους να την κατακρίνουν, υποστηρίζοντας ότι από συναδελφική αλληλεγγύη και μόνο, θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτική στα δημόσια σχόλια της, ειδικά όταν αφορούν άλλους καλλιτέχνες.

Πριν λίγο η Suzy με πολλαπλές δημοσιεύσεις στα προφίλ της, τόσο στο Facebook, όσο και στο Instagram, υποστήριξε ότι το λογαριασμός της είχε παραβιασθεί και η ίδια ουδέποτε θα πραγματοποιούσε ένα τέτοιο σχόλιο για τον Sandro και το τραγούδι του, που της αρέσουν πολύ.

Τα κοινωνικά μου δίκτυα παραβιάσθηκαν και το ανακάλυψα 2 ώρες πριν. Θέλω όλοι να γνωρίζετε ότι δεν έχω ακούσει πολλές συμμετοχές από την Eurovision 2020, μόλις άκουσα το τραγούδι του Sandro (αφού βρήκα και διάβασα όλα τα σχόλια) και το ΑΓΑΠΗΣΑ! Ο Sandro φαίνεται πολύ ωραίος άνθρωπος επίσης. Δεν θα έκανα ποτέ ένα τέτοιο σχόλιο, ήταν μια παραβίαση της ιδιωτικότητας μου και δυσφήμηση της εικόνας μου ως καλλιτέχνιδας.

Suzy για το σχόλιο εναντίον του Sandro.

Μέχρι στιγμής ο Sandro δεν έχει σχολιάσει ούτε την είδηση για την απόρριψη του από το ΡΙΚ, όπως και τα όσα ειπώθηκαν από την Suzy, αληθή ή μη.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *