Μάλτα: Με την Destiny Chukunyere στην Eurovision 2021!

Πριν από λίγο, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Destiny Chukunyere επιβεβάιωσε πως θα εκπροσωπήσει την Μάλτα στην Eurovision 2021.

Η Destiny γεννήθηκε το 2002 στη Μπιρκικάρα της Μάλτας. Από πολύ μικρή ανακάλυψε το ταλέντο της στη μουσική ενώ πολύ γρήγορα ξεκίνησε να συμμετάσχει σε μουσικούς διαγωνισμούς. Το 2015 και σε ηλικία 13 ετών εκπροσώπησε τη Μάλτα στην Junior Eurovision με το “Not My Soul”. Κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα σε δεκαεπτά συμμετοχές χαρίζοντας στη χώρα την δεύτερη νίκη της στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Ένα χρόνο αργότερα θα συμμετάσχει στο Britain’s Got Talent όπου θα φτάσει μέχρι την φάση των ημιτελικών. Το 2019 συμμετείχε στα φωνητικά της μαλτέζικης αποστολής, βοηθώντας την επίσης νεαρή Michela η οποία και κατέκτησε την 14η θέση.

Ούσα η νικήτρια της φετινής σεζόν του X Factor Malta, επρόκειτο να συμμετάσχει στην Eurovision 2020 με το τραγούδι “All Of My Love“.

Η Destiny γίνεται έτσι η 15η καλλιτέχνης της Eurovision 2020 που κλείνει από τώρα θέση για τον διαγωνισμό του επόεμνου έτους.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *