Νίκος Αναστασιάδης: Όλη η Κύπρος νοιώθει υπερηφάνεια για την Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, παρουσίασε χθες βράδυ (1/5) μέσω του ΜEGA μια τηλεοπτική συναυλία, στην οποία όμως πέρα από τις υπέροχες ερμηνείες της, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και δηλώσεις αγαπημένων προσώπων της. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με τον οποίο η Άννα Βίσση συνδέεται με στενή φιλική προσωπική σχέση.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας σε Έλληνες και Κύπριους και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Άννα Βίσση, μιλώντας της με πολύ όμορφα λόγια. Αξίζει όμως να υπογραμμίσουμε ότι ο Πρόεδρος της Κύπρου με καμάρι δήλωσε ότι όλη η Κύπρος νοιώθει υπερηφάνεια για την Άννα Βίσση, κάτι πολύ τιμητικό όταν το ακούς από έναν αρχηγό κράτους.

«Έχω την τιμή και τη χαρά να φιλοξενώ, σαν πρώτο μου καλεσμένο, έναν άνθρωπο που αγαπώ ιδιαίτερα και εκτιμώ. Είναι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Νίκος Αναστασιάδης», είπε αρχικά η Άννα Βίσση. Ο Νίκος Αναστασιάδης απάντησε στην συνέχεια:

Αγαπημένη μου Άννα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα εκλαμβάνω πως απευθύνονται σε όλους τους συμπατριώτες μας που επέδειξαν για ακόμα μία φορά αυτοέλεγχο, πειθαρχία και πίστη. Άννα μου, νιώθω, όπως και όλοι οι Κύπριοι, ιδιαίτερα περήφανος γα την καταξίωσή σου. Γι’ αυτό και η αποψινή σου συναυλία, η αποψινή σου παρουσία αποτελεί ένεση ελπίδας για όσους, περιορισμένους στο σπίτι, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας. Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου, όπως ευχαριστώ τα κανάλια Mega Ελλάδος και Alpha Κύπρου για αυτή την ξεχωριστή συναυλία. Ευχές για ότι καλύτερο σε σένα, τον ελληνικό λαό και τους απανταχού Έλληνες. Να είσαι πάντα καλά, σε ευχαριστώ.

Νίκος Αναστασιάδης για την Άννα Βίσση.

Είναι πραγματικά πολύ τιμητικό για έναν καλλιτέχνη, ο ηγέτης ενός κράτους να εμφανίζεται τηλεοπτικά για να μιλήσει για σένα. Σας υπενθυμίζουμε ότι στις περσινές Ευρωεκλογές το όνομα της Άννας Βίσση φημολογούνταν προκειμένου να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού, του κεντροδεξιού κόμματος, από το οποίο προέρχεται και ο Νίκος Αναστασιάδης και του οποίου υπήρξε πρόεδρος για πάρα πολλά χρόνια.

Η Άννα Βίσση έχει εκπροσωπήσει και τις δύο της πατρίδες, όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει στο παρελθόν. Το 1980 εκπροσώπησε την Ελλάδα με το Ωτοστόπ, καταλαμβάνοντας την 13η θέση. Δύο χρόνια αργότερα κατέλαβε την πέμπτη θέση με το Μόνο Η Αγάπη για την Κύπρο. Στην Eurovision της Αθήνας το 2006 η Άννα Βίσση επέστρεψε στον διαγωνισμό για τρίτη φορά, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το Everything και φθάνοντας στην ένατη θέση αυτή τη φορά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εμφανίσεις της Άννας Βίσση από την τηλεοπτική της συναυλία στο MEGA:

Συγχαρητήρια στην Άννα Βίσση για την πολύ όμορφη πρωτοβουλία της. Συνεχίζει πράγματι και μας κάνει όλους υπερήφανους!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *