Νορβηγία: “Ό,τι χειρότερο για μένα ήταν η μη επιλογή μου από το NRK για την Eurovision 2021”, υποστηρίζει η Ulrikke!

Η Ulrikke ήταν η νικήτρια του MGP, του φετινού εθνικού τελικού της Νορβηγίας για την Eurovision 2020, με την δυναμική μπαλάντα Attention. Δυστυχώς για την ίδια, ο διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω του κορωνοιού, αλλά και η NRK αποφάσισε να πραγματοποιήσει για την Eurovision 2021 εκ νέου το MGP, παρακάμπτοντας την Ulrikke. Όπως αποκάλυψε η ερμηνεύτρια, η απόφαση της νορβηγικής δημόσιας τηλεόρασης ήταν χειρότερη για την ίδια, από ότι η ακύρωση του φετινού διαγωνισμού.

Παρά το γεγονός ότι η NRK έδωσε την ευκαιρία στην Ulrikke να συμμετάσχει απευθείας στον τελικό του MGP 2021, όπως συνέβη δηλαδή και στον φετινό εθνικό τελικό, η ίδια σε συνέντευξη της στο Wiwibloggs, αποσαφηνίζει τους λόγους που απέρριψε αυτή την πρόταση.

Αρχικά φυσικά αναφέρει ότι παρότι στεναχωρήθηκε υπερβολικά όταν ανακοινώθηκε η ακύρωση της Eurovision 2020, καταλαβαίνει ότι αυτό έγινε για λόγους υγείας. Το να τραγουδήσει στην σκηνή της Eurovision είναι ένα παιδικό όνειρο της Ulrikke, που παρά την ακύρωση του διαγωνισμού, ήλπιζε ότι θα πραγματοποιηθεί το 2021.

Στην συνέχεια όμως η NRK γκρέμισε το όνειρο της τουλάχιστον για το 2021, αφού ξεκαθάρισε ότι η επιλογή του εκπροσώπου της Νορβηγίας και για τον επόμενο διαγωνισμό, θα πραγματοποιηθεί μέσω του MGP.

Στην ερώτηση γιατί δεν συμμετέχει απευθείας στον τελικό του MGP 2021, όπως έκανε και φέτος, προκειμένου να διεκδικήσει την νίκη και να εκπληρώσει το όνειρο της, η ίδια δίνει πολλαπλές απαντήσεις.

  1. Στο MGP 2021 ως η προηγούμενη νικήτρια θα ερμηνεύσει το Attention, αλλά και ένα καινούριο της single, το να ερμηνεύσει και τρίτο τραγούδι ως διαγωνιζόμενη, το χαρακτηρίζει υπερβολικό.
  2. Ένας ακόμη λόγος είναι οι κατηγορίες που ειπώθηκαν από αρκετούς μετά την νίκη της, για χαλκιδευμένο αποτέλεσμα. Αν διαγωνισθεί εκ νέου το 2021 και κερδίσει ξανά, τότε είναι πολύ πιθανόν να κατηγορηθεί εκ νέου.
  3. Ο τελευταίος όμως και βασικός λόγος είναι ότι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, δεν έχει το τραγούδι αυτή την στιγμή που να της αρέσει όσο το Attention, ώστε να δηλώσει υποψηφιότητα.

Παρ’ όλα αυτά όμως η Ulrikke δεσμεύεται ότι μόλις ξεκουραστεί στο μυαλό και στην ψυχή της, αφού φέτος έζησε πολλά, θα επιστρέψει στο MGP για να εκπληρώσει επιτέλους το όνειρο της και να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision!

https://www.youtube.com/watch?v=o9atJbnqhJU

Θα θέλατε να δείτε ξανά την Ulrikke στον διαγωνισμό;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *