Ποιος πετυχημένος Έλληνας συνθέτης της Eurovision δηλώνει ότι δεν θα ξανά έγραφε για τον διαγωνισμό!

Θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες της νέας γενιάς, έχοντας δώσει πραγματικά διαμάντια στην νεότερη ελληνική δισκογραφία. Αναφερόμαστε στον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, που ήταν και ο συνθέτης της συμμετοχής μας στην Eurovision 2011, Watch My Dance, που με ερμηνευτή τον Λούκα Γιώρκα, έφτασε στην έβδομη θέση. Δυστυχώς ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος σε συνέντευξη του παραχώρησε σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, έκλεισε τις όποιες ελπίδες υπήρχαν, προκειμένου να τον ξαναδούμε στο μέλλον ως συνθέτη της ελληνικής συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Η Eurovision είναι ξεπερασμένη

Για τα νέα του project μίλησε ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος στην Μαρία Κοκολάκη και στο Πρωινό. Ο ταλαντούχος δημιουργός που έχει αναλάβει επικεφαλής όλων των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δράσεων της επιτροπής, Ελλάδα 2021, για τα 200 χρόνια από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα, μίλησε και για την εμπειρία του στον διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του η Eurovision ήταν κάτι που ουδέποτε ήθελε να εμπλακεί και το 2011 προέκυψε κατά κάποιο τρόπο, αναγκαστικά. Όταν του ζήτησαν τραγούδι για τον διαγωνισμό, εκείνος τους είπε ότι θα το έκανε μόνο αν έγραφε ένα ζεϊμπέκικο. Η απάντηση που του έδωσαν είναι να κάνει ό,τι θέλει και με αυτό τον τρόπο τον υποχρέωσαν να μπει στην όλη διαδικασία, καθώς πλέον δεν μπορούσε να τους αρνηθεί.

Η Eurovision είναι ένα project που του προτείνουν συχνά, αλλά κατά τον ίδιο είναι κάτι τελείως ξεπερασμένο, το οποίο και δεν θα πραγματοποιούσε ξανά.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου στο βίντεο παρακάτω:

Παρακάτω το Watch My Dance σε σύνθεση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου:

Λυπούμαστε για την απόφαση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, αν και προφανώς διαφωνούμε με το ότι η Eurovision είναι ξεπερασμένη. Πως θα μπορούσαν εξάλλου 200 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε χρόνο να παρακολουθούν κάτι, που είναι πια ξεπερασμένο;

Πηγή: zappit

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *