Σουηδία: Άγνωστη η συμμετοχή ή μη των The Mamas στο Melodifestivalen 2021!

Σε συνένετυξη τους στην Σουηδική εφημερίδα, Aftonbladet, οι The Mamas, που επρόκειτο να εκπροσωπήσουν την Σουηδία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι “Move“, δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν ακόμη το αν θα λάβουν εκ νέου μέρος στον σουηδικό εθνικό τελικό.

Η Σουηδία, είναι μία από τις χώρες που δήλωσαν πως έπειτα από την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού, θα αναζήτήσουν νέα συμμετοχή για τον επόμενο, διατηρώντας την εθνική τους διαδικασία επιλογής. Οι υπόλοιπες που θα κινηθούν με το ίδιο σκεπτικό είναι μέχρι στιγμής η Δανία, η Φινλανδία, η Εσθονία. η Νορβηγία και η Λιθουανία.

Το γυναικείο συγκρότημα, αποτελούμενο από τις Loulou Lamotte, Ashley Haynes και Dinah Yonas Manna, δηλώνει διστακτικό στην σκέψη μιας νέας προσπάθειας για την εκπροσώπηση της Σουηδίας στην Eurovision, με την πρώτη να αναφέρει πως γνώριζε, ότι μια απευθείας ανάθεση ήταν δύσκολο να συμβεί και θα έπρεπε να κερδίσουν το Melodifestivalen για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Η ίδια, μεζί με την Dinah Yonas Manna τόνισαν πως αν έχουν στα χέρια τους μια “τεράστια επιτυχία” και το “σωστό τραγούδι” θα λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό την ώρα που η Ashley Haynes εξηγεί πως θα ήθελε να αφήσει την θέση σε άλλους καλλιτέχνες που έχουν το ίδιο όνειρο, να συμμετάσχουν και να κερδίσουν το Melodifestivalen 2021.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *