Τα παραγιουροβιζιονικά: Λίγο πριν το “Europe Shine A Light”!

Τα “παραγιουροβιζιονικά” είναι εδώ λίγο πριν την έναρξη της μετάδοσης του Europe Shine A Light για να σας μεταφέρουν όσα δεν γράφονται αλλού και όσα θα διαβάσετε μόνο εδώ.

  • Ο σχολιασμός του Europe Shine A Light από την Μαρία Κοζάκου δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Η ΕΡΤ όλο αυτό το διάστημα μέσω των διεθνών της σχέσεων, ήταν σε συζητήσεις με την εσθονική δημόσια ραδιοτηλεόραση και τους τεχνικούς, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αυτό είναι εφικτό. Τέλος καλό όλα καλά και έτσι έστω και με καθυστέρηση στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου η ΕΡΤ ήταν επιτέλους σε θέση να ανακοινώσει την Μαρία Κοζάκου ως σχολιάστρια της ελληνικής μετάδοσης.
  • Stand by πάντως στην Αγία Παρασκευή θα βρίσκεται ο Άγις Μενούτης, ο οποίος θα αναλάβει τον σχολιασμό σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
  • Αυτό πάντως που δεν απαντήθηκε στην συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τον “φετινό διαγωνισμό” είναι γιατί το Europe Shine A Light δεν μεταδίδεται στο ERT HD, αλλά μόνο στην ΕΡΤ1.
  • Από την συνέντευξη τύπου αυτό που κρατήσαμε πάντως είναι τα λεγόμενα του Δημήτρη Κοντόπουλου. Ο επιτυχημένος δημιουργός αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει στο/στα τραγούδια που θα ετοιμάσει για την Stefania και τον επόμενο διαγωνισμό.
  • Φυσικά είναι πολύ νωρίς για τις όποιες πληροφορίες, πάντως αναμένεται η συμμετοχή μας να είναι dance και το 2021. Φυσικά όπως και πέρσι, μόλις υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε.
  • Η Stefania βρήκε ευκαιρία πάντως μέσα στην καραντίνα και καθημερινά σχεδόν πραγματοποιεί μαθήματα ελληνικών, προκειμένου να είναι πιο άνετη στις συνεντεύξεις της.
  • Δεν νομίζω ότι άρεσε και πολύ στον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό η σειρά εμφάνισης που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές για τον δεύτερο ημιτελικό. Στα τέσσερα πρώτα τραγούδια θα είχαμε τις τρεις συμμετοχές της dream team κάτι που σημαίνει ότι τόσο ο Δημήτρης Κοντόπουλος που θα έπρεπε να ελέγξει τον ήχο, όσο και ο Φωκάς Ευαγγελινός που θα σκηνοθετούσε και τις τρεις συμμετοχές θα είχαν πολλή και συμπυκνωμένη χρονικά δουλειά.
  • 15 χώρες έχουν ανακοινώσει τους ίδιους καλλιτέχνες για το 2021, ενώ 5 επιβεβαίωσαν ότι θα διεξάγουν εκ νέου τον εθνικό τους τελικό. Για την Κύπρο δεν θα πρέπει να περιμένουμε νέα σύντομα πάντως…
  • Μην ξεχάσετε να απολαύσετε το νέο video clip της ελληνικής συμμετοχής που θα μεταδοθεί στις 23.15 περίπου στο Europe Shine A Light, αλλά και την Eurovision Version την Δευτέρα 18/5.

Καλή διασκέδαση και θέαση σε όλους. Μπορεί να μην έχουμε φέτος τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά οι εξελίξεις όπως βλέπετε δεν σταματούν. Μείνετε στην παρέα μας!

5 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *