Europe Shine A Light: Δεν θα δούμε τις Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ήταν μια πληροφορία που είχαμε καιρό, αλλά διστάζαμε να την δημοσιεύσουμε, αφού πέραν των μεγάλων ειδησεογραφικών και μουσικών ιστοσελίδων της χώρας που επιβεβαίωναν την παρουσία της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα στο Europe Shine A Light, η δισκογραφική εταιρεία της πρώτης, είχε επίσης επιβεβαιώσει το γεγονός.

Σύμφωνα όμως με ασφαλείς και αποκλειστικές μας πληροφορίες και παρά τα όσα γράφονται από όλα τα διαδικτυακά μέσα που ασχολούνται με τον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και τα ελληνικά μίντια, ούτε η Έλενα Παπαρίζου, αλλά ούτε η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανισθούν ως guests στο Europe Shine A Light.

Εξάλλου, ούτε το πρόγραμμα της εκπομπής που δημοσίευσε χθες η EBU στον επίσημο ιστότοπο του διαγωνισμού τις αναφέρει. Θυμίζουμε ότι πέραν των 41 καλλιτεχνών που θα διαγωνίζονταν στον φετινό διαγωνισμό, θα δούμε και κάποιες guest εμφανίσεις από τους:

  • Michael Schulte και Ilse DeLange
  • Måns Zelmerlöw
  • Gali Atari
  • Marija Šerifović
  • Netta Barzilai
  • Duncan Laurence
  • Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ρότερνταμ
  • Johnny Logan

Ως εκ τούτου το ελληνικό ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στην παρουσία της Stefania, αλλά και του Sandro οι οποίοι θα στείλουν ένα μικρό μήνυμα, αλλά θα δούμε και ένα απόσπασμα από τα τραγούδια με τα οποία θα εκπροσωπούσαν φέτος, Ελλάδα και Κύπρο αντίστοιχα.

Σας υπενθυμίζουμε όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, ότι η ομάδα της Stefania έχει ετοιμάσει μία νέα μίξη του τραγουδιού, με νέα πλάνα που δεν είδαμε στο video clip του SUPERG!RL!

Δείτε το trailer του Europe Shine A Light:

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Stathis
    Stathis says:

    Από το επίσημο fan club της Ελενας Παπαρίζου, έχει επιβεβαιωθεί ότι η Έλενα έχει στείλει βίντεο με μήνυμα καθώς και ένα ρεφρέν του νικητήριου τραγουδιού

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *