Europe Shine A Light: Τι θα δούμε στις 16 του Μάη!

Δέκα ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του Eurovision: Europe Shine A Light, του σόου μέσα από το οποίο η EBU θέλει να τιμήσει το παρελθόν και το παρόν του αγαπημένου μας διαγωνισμού. Το σόου που θα προβληθεί στη θέση του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2020 πρόκειται να περιλαμβάνει πλήθος εκπλήξεων για τους απανταχού Eurofans.

Εκτός από την προβολή των 41 τραγουδιών του 2020, η μοναδική αυτή παραγωγή θα προβάλλει και εμφανίσεις κάποιων εκλεκτών καλεσμένων. Παράλληλα, οι φετινοί καλλιτέχνες πρόκειται να τραγουδήσουν από κοινού το διαχρονικό “Love Shine A Light“, δίνοντας το δικό του μήνυμα ενότητας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Γηραιά Ήπειρος.

Τι θα δούμε

Η εν λόγω παραγωγή αναμένεται να προβληθεί από το Mediapark στο Hilversum της Ολλανδίας. Η “μιντιακή πρωτεύουσα” της φετινής διοργανώτριας χώρας είχε φιλοξενήσει τον διαγωνισμό και το 1958. Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι οι Chantal Janzen, Edsilia Rombley και Jan Smit, οι οποίοι ανήμερα της 16ης Μαΐου θα παρουσίαζαν κανονικά τον Μεγάλο Τελικό της φετινής Eurovision.

Οι Ολλανδοί διοργανωτές και η EBU έχουν ετοιμάσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για το επόμενο Σάββατο. Michael Schulte και Ilse DeLange θα ερμηνεύσουν ως ντουέτο το Ein Bisschen Frieden, το τραγούδι που χάρισε στη Nicole και τη Γερμανία τη νίκη το 1982. Επίσης, η Gali Atari θα ερμηνεύσει για 2η συνεχόμενη χρονιά το “Hallelujah“. Μαζί με τη νικήτρια της Eurovision 1979 θα τραγουδήσει μια χορωδία που αποτελείται από παλαιότερους συμμετέχοντες της Junior Eurovision.

Παρόντες στο Europe Shine A Light θα είναι επίσης και οι Måns Zelmerlöw, Marija Šerifović και Netta Barzilai. Καθείς εξ αυτών θα ερμηνεύσει το τραγούδι με το οποίο κέρδισε στη Eurovision. Εκτός, όμως, από τις νικητήριες συμμετοχές τους, θα παρουσιάσουν και ένα καινούριο τραγούδι. Αυτό το καινούριο τραγούδι θα αναφέρεται στις ασυνήθιστες στιγμές που ζει η ανθρωπότητα αυτή την περίοδο.

Οι εκπλήξεις, βέβαια, δε σταματούν εδώ. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ρότερνταμ θα προσθέσει μια κλασική πινελιά στο σόου, έχοντας ετοιμάσει μια ειδική παράσταση για αυτό το σόου. Και φυσικά δε γίνεται να λείπει από την εν λόγω παραγωγή ο νικητής της περσινής Eurovision. Ο Duncan Laurence, εκτός από το “Arcade“, αναμένεται να παρουσιάσει σε πρώτη προβολή ένα ολοκαίνουριο τραγούδι του.

Τέλος, λόγο στο Europe Shine A Light θα έχουν και οι fans του διαγωνισμού. Εδώ και έναν μήνα η EBU ψάχνει Eurofans από όλον τον κόσμο που θα τραγουδήσουν το “What’s Another Year“. Η χορωδία αυτή θα αποτελείται από απλούς καθημερινούς fans που έχουν το μεράκι να συμμετάσχουν στο εν λόγω εγχείρημα. Και που φυσικά μπορεί να καταλήξουν να τραγουδάνε μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο.

πηγή: Eurovision.tv

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *