Eurovision 2020: Για πρώτη φορά η Ελλάδα “ανοίγει” το σόου – Όλη η σειρά εμφάνισης του Β’ Ημιτελικού!

Τα αποκαλυπτήρια της σειράς εμφάνισης του 2ου ημιτελικού της φετινής Eurovision έγινε πριν λίγα λεπτά μέσα από το σόου «Eurovision Song Celebration 2020». Όπως είχε γίνει γνωστό, την Τρίτη και σήμερα επρόκειτο να παρουσιαστούν οι 41 συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού. Προκειμένου να δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτές τις δύο βραδιές, η EBU και οι Ολλανδοί διοργανωτές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τα αποκαλυπτήρια της σειράς εμφάνισης των δύο ημιτελικών.

Σήμερα, λοιπόν, προβλήθηκε η ακριβής σειρά εμφάνισης του Β’ Ημιτελικού καθώς και οι τρεις εκ των Big 5 που δεν εμφανίστηκαν προχθές. Πρόκειται για τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αποψινή βραδιά είχε και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς μάθαμε και τη σειρά εμφάνισης της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα η Stefania επρόκειτο να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού, βάσει της κλήρωσης που είχε λάβει χώρα τον Ιανουάριο. Μετά από απόφαση των διοργανωτών η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 1η θέση του ημιτελικού. Η χώρα μας θα άνοιγε τον αποψινό ημιτελικό, με τη Stefania να βάζει φωτιά στην Ahoy του Rotterdam!

Η παρουσία της Ελλάδας στην 1η θέση του Β’ Ημιτελικού σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η χώρα μας θα άνοιγε το σόου στα 46 χρόνια παρουσίας της στο διαγωνισμό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη σειρά εμφάνισης του δεύτερου ημιτελικού:

  1. Ελλάδα
  2. Εσθονία
  3. Αυστρία
  4. Μολδαβία
  5. Άγιος Μαρίνος
  6. Τσεχία
  7. Σερβία
  8. Πολωνία
  9. Ισλανδία
  10. Ελβετία
  11. Δανία
  12. Αλβανία
  13. Φινλανδία
  14. Αρμενία
  15. Πορτογαλία
  16. Γεωργία
  17. Βουλγαρία
  18. Λετονία

Δείτε το 2ο μέρος του Eurovision Song Celebration 2020 στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Κατά την άποψη μου υπήρχαν τραγούδια (Αυστρία, Σαν Μαρίνο) που μπορούσαν επίσης να ανοίξουν! Αν και είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσαμε να ανοίξουμε δε το πολύ φανταζόμουν. Εφόσον όμως δε θα ήταν η version Που θα διαγωνιζομασταν αλλα αυτθ που θα βγει τη Δευτέρα, φαντάζομαι ότι οι διοργανωτές θα έκαναν αυτή υπόψιν!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αναμενόμενη η σειρά σχετικά…
    Για Ελλάδα, Εσθονία, Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία και Λετονία έπεσα μέσα ακριβώς. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έβαλαν Ισλανδία και Ελβετία μαζί.
    Με βάση αυτή την σειρά νομίζω ότι οι 10 χώρες που θα προκρινοταν θα ήταν:
    Ελλάδα, Βουλγαρία, Αυστρία, Γρωργία, Αρμενία, Λετονία, Ελβετία, Ισλανδία, Αλβανία, Σερβία

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *