Eurovision 2020: Eurovisioncalls με τη NikkieTutorials!

Ένας ασυνήθιστος Μάιος είναι προ των πυλών για τους απανταχού Eurofans. Η ακύρωση της Eurovision 2020 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχει αφήσει ένα δυσβάσταχτο κενό για όλους τους fans, οι οποίοι θα ετοιμάζονταν για τις πρόβες του φετινού διαγωνισμού από την προσεχή Κυριακή. Για να καλύψει αυτό το κενό η EBU και οι Ολλανδοί διοργανωτές προβαίνουν σε διάφορες πρωτοβουλίες.

Έτσι λοιπόν, μετά τις Eurovision Home Concerts, την προσεχή διεξαγωγή του Europe Shine A Light και τη μετάδοση του Eurovision Song Celebration 2020 τις ημέρες των ημιτελικών, πρόκειται να βγει στη δημοσιότητα και μια καινούργια εκπομπή. Η NikkieTutorials, που θα ήταν η online παρουσιάστρια του φετινού διαγωνισμού, θα “φιλοξενεί” καθημερινά αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 4 Μαΐου τους φετινούς Eurostars. Το σόου που θα μεταδίδεται μέσω του Youtube θα έχει τίτλο “Eurovisioncalls με τη NikkieTutorials“!

Οι συζητήσεις με τους καλλιτέχνες θα επικεντρωθούν στην καθημερινότητα τους μετά την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού, την έμπνευσή τους και τα μουσικά σχέδιά τους στο μέλλον. Μέσα από αυτές τις χαλαρές τετ-α-τετ συζητήσεις, οι fans θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις αγαπημένες τους συμμετοχές και για τη σκηνική τους παρουσία στο Ρότερνταμ.

Η σειρά Eurovisioncalls θα διαρκέσει έως τις 16 Μαΐου. Εκείνο το βράδυ θα μεταδοθεί ζωντανά το Eurovision: Europe Shine A Light σε περισσότερες από 40 χώρες.

πηγή: Eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *