Eurovision 2021: Επισήμως στο Ρότερνταμ | “Οpen Up” για δεύτερη χρονιά!

Οι Ολλανδοί διοργανωτές του Europe Shine A Light μας κρατούσαν την καλύτερη είδηση για το τέλος. Με ένα πολύ όμορφο και νοσταλγικό βίντεο, επιβεβαίωσαν το Ρότερνταμ ως την πόλη που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2021, ενώ έδωσαν την υπόσχεση ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρούνε τον τρόπο να “ανοιχτούμε”, όπως είναι και το σλόγκαν του επόμενου διαγωνισμού. “Open Up” λοιπόν και στον επόμενο διαγωνισμό, ελπίζοντας αυτή τη φορά να γίνει πράξη!

Ο Jon Ola Sand εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού για λίγες ημέρες ακόμα, είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στην νορβηγική δημόσια τηλεόραση, πως είναι αισιόδοξος ότι ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο. Στην συνέντευξή του στο NRK,  ο εκτελεστικός επόπτης είπε ότι η EBU εργάζεται ήδη για να πραγματοποιήσει την Eurovision το 2021.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι η EBU γνωρίζει τους περιορισμούς κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού . Ορισμένοι από αυτούς τους περιορισμούς ενδέχεται να εξακολουθούν να ισχύουν το επόμενο έτος. Επομένως, οι προετοιμασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με αυτούς τους περιορισμούς. Όπως το βλέπει, η EBU είναι πιο προετοιμασμένη για να πραγματοποιήσει το φεστιβάλ από ό, τι φέτος.

Δείτε το όμορφο βίντεο με το οποίο έκλεισε το Europe Shine A Light:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *