Eurovision Movie: Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία | Δείτε την εκπρόσωπο της Ελλάδας, Mita Xenakis!

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία του,  Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, η οποία και πρόκειται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του στις 26 Ιουνίου. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν βλέπουμε και μία στην οποία οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Will Ferrell και Rachel McAdams, ως οι εκπρόσωποι της Ισλανδίας, συζητούν προφανώς σε κάποιο Eurovision party με τους εκπροσώπους της Ελλάδας και Ρωσίας, Μελισσάνθη Μάχουτ και Dan Stevens αντίστοιχα.

Για την Μελισσάνθη Μάχουτ που θα υποδυθεί την εκπρόσωπο της Ελλάδας στην ταινία, σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο. Γνωρίζουμε μάλιστα και το όνομα της φανταστικής τραγουδίστριας που εκπροσωπεί την χώρα μας, Mita Xenakis!

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε το Netflix, βλέπουμε τους υποτιθέμενους εκπροσώπους της Ισλανδίας (Will Ferrell, Rachel McAdams), με τον εκπρόσωπο της Ρωσίας (Dan Stevens), αλλά και την εκπρόσωπο της Ελλάδας (Μελισσάνθη Μάχουτ), να τα λένε φιλικά σε κάποιο από τα καθιερωμένα Eurovision parties, που γίνονται τις δύο εβδομάδες πριν τον διαγωνισμό.

 

Σε συνέντευξη του ο Will Ferrell στο Total Film Magazine που κυκλοφορεί στις 29 Μαίου, αποκάλυψε πως μυήθηκε στον κόσμο της Eurovision.

Η σύζυγος μου έχει συγγενείς στην Σουηδία. Στο πρώτο μας ταξίδι εκεί το 1999, η ξαδέρφη της ένα ανοιξιάτικο βράδυ του Σαββάτου μας είπε:” ελάτε να δούμε τον διαγωνισμό της Eurovision σήμερα. Εγώ είπα ναι χωρίς να ξέρω τι θα δούμε. Επί τρεις ώρες παρακολουθούσα εκστασιασμένος. Κατά ειρωνικό τρόπο εκείνη τη χρονιά κέρδισε η Σουηδία, με την Charlotte Nilson. Όταν συνήλθα από όλα όσα είχα δει τους είπε. Εμείς δεν έχουμε τίποτα τέτοιο στις ΗΠΑ. Όλο αυτό θα μπορούσε να γίνει μια υπέροχη ταινία.

Will Ferrell για την πρώτη του επαφή με την Eurovision.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το Netflix:

Στην ταινία που όπως είπαμε θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix στις 26 Ιουνίου θα πρωταγωνιστούν οι Will Ferrell, Rachel McAdams, Pierce Brosnan, Dan Stevens, Demi Lovato, Μελισσάνθη Μάχουτ, Natasia Demetriou, James Demetriou αλλά και ο γνωστος Βρετανός σχολιαστής του διαγωνισμού για το BBC, Graham Norton.

Παρακάτω ακούστε το πρώτο τραγούδι από την ταινία Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, που ερμηνεύει ο Will Ferrell, μαζί με την Molly Sanden (My Marianne).

Από ποια Ελληνίδα εκπρόσωπο πιστεύετε ότι θα έχει εμπνευσθεί ο ρόλος της Mita Xenakis βλέποντας την πρώτη φωτογραφία της από την ταινία;

Πηγή: Netflix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *