Eurovision Movie: Ελληνικός και κυπριακός χαρακτήρας στην ταινία του Netflix | Ποιοι θα τους υποδυθούν;

Eurovision χωρίς το πιο κλασσικό και αναμενόμενο 12αρι, αυτό της Ελλάδας και της Κύπρου δεν γίνεται. Αυτό σκέφτηκε και ο Will Ferrell και έτσι στην ταινία του, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, θα δούμε και ελληνικό και κυπριακό χαρακτήρα, τους εκπροσώπους των δύο χωρών δηλαδή. Μάλιστα για τις ανάγκες των δύο ρόλων επιλέχθηκαν δύο ομογενείς ηθοποιοί. Πρόκειται για τις πολύ ταλαντούχες Melissanthi Mahut η οποία θα υποδύεται την Mita Xenakis και την Natasia Demetriou που θα υποδύεται την Nina.

Η Μελισσάνθη Μάχουτ είναι ηθοποιός, ελληνοκαναδικής καταγωγής. Γεννήθηκε και μένει στον Καναδά. Παρότι ξεκίνησε σπουδές φιλολογίας στην Αγγλία, τελικά αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2009 ενώ είναι κάτοχος BA (Hons) στην υποκριτική από τη Royal Academy of Dramatic Arts (RADA) από την οποία αποφοίτησε το 2012. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις σε θέατρα όπως το «King’sHead» και το «GlobeTheatre». Έγινε περισσότερο γνωστή ως η “Κασσάνδρα” του Assassin Creed. Όπως θα δείτε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, τα ελληνικά της είναι άψογα, αφού τα ομιλεί χωρίς καμία απολύτως προφορά.

Η Natasia Demetriou ειναι αγγλοκυπριακής καταγωγής. Γεννήθηκε και μένει στο Λονδίνο. Έχει Κύπριο πατέρα και Ουαλλή μητέρα. Είναι κωμική ηθοποιός, αλλά και συγγραφέας. Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην ταινία  What We Do in the Shadows. Ο αδερφός της Jamie Demetriou, επίσης αρκετά γνωστός κωμικός ηθοποιός, θα πρωταγωνιστεί και αυτός στην ταινία του Netflix για την Eurovision, ενσαρκώνοντας κάποιον Kevin Swain, προφανώς έναν καλλιτέχνη από κάποια άλλη χώρα.

Στην ταινία εκτός των παραπάνω θα πρωταγωνιστούν οι Will Ferrell, Rachel McAdams, Pierce Brosnan, Dan Stevens, Demi Lovato, αλλά και ο γνωστος Βρετανός σχολιαστής του διαγωνισμού για το BBC, Graham Norton.

Ημερομηνία κυκλοφορία της ταινίας στην πλατφόρμα του Netflix είναι η 26η Ιουνίου.

Παρακάτω ακούστε το πρώτο τραγούδι από την ταινία Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, που ερμηνεύει ο Will Ferrell, μαζί με την Molly Sanden (My Marianne).

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *