Eurovision Song Celebration: Οι καινούριες λεπτομέρειες

Την περασμένη εβδομάδα η EBU ανακοίνωσε πριν από λίγο δύο ακόμα shows για την εβδομάδα της Eurovision 2020,  που ακυρώθηκε εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοιού. Στις ημερομηνίες που θα πραγματοποιούνταν οι δύο ημιτελικού (12 και 14 Μαίου), στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube, στην κλασσική ώρα της Eurovision (22.00 Ελλάδας), θα μεταδοθούν οι εκπομπές Eurovision Song Celebration 2020.

Θα μάθουμε την σειρά εμφάνισης στους ημιτελικούς

Τις ίδιες ημερομηνίες των φετινών ημιτελικών, το διήμερο «Eurovision Song Celebration 2020» θα παρουσιάσει και τους 41 συμμετέχοντες και τα τραγούδια τους σε μη ανταγωνιστική μορφή. Για να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όλα τα τραγούδια θα παρουσιασθούν στην σειρά εμφάνισης που θα είχαν στους δύο ημιτελικούς, όπως ακριβώς την αποφασίσουν οι φετινοί παραγωγοί. Η ακριβής σειρά εμφάνισης αποτελεί “επτασφράγιστο μυστικό”, το οποίο θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια των σόου.

Την Τρίτη 12 Μαΐου, η EBU θα προβάλλει τα τραγούδια που θα είχαν προβληθεί στον πρώτο ημιτελικό, συμπεριλαμβανομένης της Ολλανδίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας. Η δεύτερη διαδικτυακή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου, θα περιλαμβάνει τα τραγούδια που επιλέχθηκαν για το δεύτερο ημιτελικό και θα περιλαμβάνει τις υπόλοιπες χώρες του Big 5: Γαλλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρόλο που δεν θα υπάρχει ανταγωνιστικό στοιχείο σε αυτές τις παραγωγές, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις! Αν είχατε την περιέργεια να ακούσετε το “On Fire” με τη φωνή του Elvis Prisley δεν έχετε παρά να περιμένετε την Τρίτη. Επιπλέον, θα δούμε πως είναι τα σπίτια των αγαπημένων μας καλλιτεχνών. Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ…. Αυτό ήταν μια πρώτη γεύση από το τι θα επακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα.

Ο ρόλος των fans

Σε αυτούς τους δύο ιδιότυπους ημιτελικούς για την Eurovision 2020, μπορεί να μην υπάρξει ανταγωνισμός, θα υπάρχει όμως το παραδοσιακό recap, στο οποίο όμως δεν θα δούμε τους 41 συμμετέχοντες, αλλά τους fans να τραγουδούν και να χορεύουν την αγαπημένη τους συμμετοχή! Περισσότεροι από 900 fans ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της EBU και θα κάνουν την εμφάνισή τους την Τρίτη και την Πέμπτη.

Αυτό που ζήτησαν οι διοργανωτές του Eurovision Song Celebration 2020, ήταν ένα μικρό βίντεο 20 δευτερολέπτων, της αγαπημένης σας συμμετοχής ή των αγαπημένων σας συμμετοχών.

Πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησε και το τρέιλερ για το Eurovision Song Celebration. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ ακριβώς παρακάτω:

Ραντεβού, λοιπόν, την επόμενη Τρίτη και Πέμπτη στις 10 το βράδυ στο κανάλι της Eurovision στο YouTube! Και φυσικά το επόμενο Σάββατο μέσα από την ΕΡΤ1 θα έχουμε να παρακολουθήσουμε τη ζωντανή μετάδοση του Eurovision:Europe Shine A Light!

πηγή: Eurovision.tv

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *