Gjon’s Tears: “Η συμμετοχή μου του χρόνου σκέφτομαι να εμπεριέχει την αλβανική γλώσσα”

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε τοπικό κανάλι της Αλβανίας προχώρησε σήμερα ο Gjon’s Tears, εκπρόσωπος της Ελβετίας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Μέσα από την συνέντευξή του, ο ίδιος δήλωσε πως η συμμετοχή του θα εμπεριέχει την αλβανική γλώσσα, ενώ θα είναι και στα γαλλικά. Αν και, όπως δήλωσε, ίσως δυσκολευτεί λίγο στα Αλβανικά γι’ αυτό και θα χρειαστεί βοήθεια.

“Έχω σκεφτεί… Όχι ολόκληρο στα αλβανικά, αλλά και γαλλικά γιατί θέλω να κρατήσω τις ισορροπίες. Φοβαμαι λίγο γιατί δεν ξέρω τέλεια τα αλβανικά και δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να περάσω την δύναμη των στίχων στο κοινό. Γι’ αυτό πρέπει να προσέξω λίγο με την αλβανική γλώσσα όταν γράψω τους στίχους, οπότε έχω την ανάγκη και για βοήθεια.”

Όσον αφορά την σκηνική του εμφάνιση στον φετινό διαγωνισμό, δήλωσε πως θα τον βλέπαμε να περνούσε μέσα από 5 στάδια όπως συνέβαινε και στο βίντεο-κλιπ. Υπενθυμίζεται πως την σκηνική εμφάνιση του τραγουδιού ανέλαβε η Sacha Jean Baptiste.

https://www.youtube.com/watch?v=O9GAfFHZE-E

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την συμμετοχή της Arilena Ara, όπου και δήλωσε πως προτιμούσε την πρώτη εκδοχή της συμμετοχής που ήταν στα αλβανικά, παρά την νέα εκδοχή.

Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη:

Ποιος είναι ο Gjon’s Tears

Ο Gjon Muharremaj, γνωστός καλλιτεχνικά ως Gjon’s Tears είναι Ελβετός τραγουδιστής και μέλος του ομώνυμου συγκροτήματος.

Γεννήθηκε στην Ελβετία από Κοσοβάρο πατέρα και Αλβανίδα μητέρα. Σε μικρή ηλικία, εμφανίστηκε στον πρώτο κύκλο του Αλβανία Έχεις Ταλέντο το 2010, καταφέρνοντας να φτάσει στον τελικό, εντυπωσιάζοντας τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Το 2019 έλαβε μέρος στην γαλλική εκδοχή του The Voice, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό. Λίγο καιρό αργότερα, είχε επιλεχθεί με απευθείας ανάθεση να είναι ο εκπρόσωπος της Ελβετίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 με το τραγούδι Répondez-moi, το οποίο όμως δεν κατάφερε ποτέ να το ερμηνεύσει επί σκηνής, αφού ο διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας που επικρατεί.

Ως εκ τούτου, το δημόσιο κανάλι της χώρας από νωρίς επιβεβαίωσε πως θα είναι και πάλι ο εκπρόσωπος της Ελβετίας στην Eurovision 2021, ενώ όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο, έχει ήδη αρχίσει η αναζήτηση για την εύρεση του τραγουδιού.

Μείνετε συνοτνισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

Πηγή: VizionPlusTV

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *