INFE Poll: Καταγγελία από το INFE UK για ανύπαρκτα αποτελέσματα!

Την στιγμή που η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του INFE Poll 2020 βρίσκεται σε εξέλιξη, μας απεστάλη μία καταγγελία από τον Kris Hague, φερόμενο ως επικεφαλής του INFE UK, ο οποίος αναφέρει ότι ουδέποτε το βρετανικό fan club διεξήγαγε οποιαδήποτε ψηφοφορία για το INFE Poll, όπως και ότι δεν έχει συμμετάσχει σε καμία δράση του INFE Network, εξαιτίας κάποιου οικονομικού σκανδάλου και μία διαμάχη μεταξύ του προέδρου του δικτύου και μελών των τοπικών clubs. Μάλιστα απευθυνόμενο στο ESCToday, ο επικεφαλής του INFE UK, ζητά την απόσυρση των υποτιθέμενων αποτελεσμάτων από το Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία χαρακτηρίζει φανταστικά.

Τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν (προφανώς) από το INFE UK στο ESCToday δεν προήλθαν από το βρετανικό σκέλος που εξακολουθεί να κατευθύνεται από εμένα.

Το INFE UK ΔΕΝ έχει δημοσιεύσει σκόπιμα ειδήσεις για τον διαγωνισμό ή ζήτησε από τους fans να αλληλεπιδράσουν με το δίκτυο, καθώς υπήρχε οικονομική διαμάχη μεταξύ του Προέδρου του δικτύου και άλλων μελών του δικτύου από τα τοπικά fan clubs.

Σύμφωνα με το δίκαιο, ορισμένα από τα μέλη αυτά, υπήρξαν θύματα αυτού του περιστατικού και αποζημιώθηκαν στην συνέχεια από τον πρόεδρο.

Ως εκ τούτου το INFE UK δεν έχει ζητήσει από τα μέλη του τις ψήφους τους, όπως κάναμε προηγουμένως μέσω του ιστότοπού μας και των πλατφορμών κοινωνικών μέσων και τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο είναι φανταστικά και πρέπει να αφαιρεθούν και να απορριφθούν.

Έχω δημοσιεύσει ένα ερώτημα για αυτά τα αποτελέσματα στην ομάδα εργασίας του INFE Νetwork και διαγράφηκε χωρίς να λάβω κάποια απάντηση. Επικοινώνησα με το ESCToday για να τους ενημερώσω και να τους διασφαλίσω ως πηγή ειδησεογραφικής ενημέρωσης για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την Eurovisiοn.

Kris Hague, για το INFE UK.

Το ESCToday επαναλαμβάνει σε συνεργασία με το INFE Network το INFE Poll. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση τα 22 fan clubs του δικτύου ψήφισαν για τα αποτελέσματα του φετινού poll.

Τα αποτελέσματα μετά την ψηφοφορία των 18 πρώτων χωρών έχουν ως εξής:

  1. Λιθουανία – 154 βαθμοί
  2. Ελβετία – 97 βαθμοί
  3. Ισλανδία – 81 βαθμοί
  4. Ρωσία – 76 βαθμοί
  5. Ιταλία – 76 βαθμοί
  6. Βουλγαρία – 69 βαθμοί
  7. Νορβηγία – 61 βαθμοί
  8. Μάλτα – 58 βαθμοί
  9. Σουηδία – 52 βαθμοί
  10. Ουκρανία – 42 βαθμοί
  11. Αζερμπαϊτζάν – 39 βαθμοί
  12. Γερμανία – 31 βαθμοί
  13. Ρουμανία – 26 βαθμοί
  14. Σερβία – 18 βαθμοί
  15. Κύπρος – 17 βαθμοί
  16. Αρμενία – 17 βαθμοί
  17. Λετονία – 15 βαθμοί
  18. Ισραήλ – 13 βαθμοί
  19. Ιρλανδία – 13 βαθμοί
  20. Ισπανία – 12 βαθμοί
  21. Γαλλία – 12 βαθμοί
  22. Αλβανία – 10 βαθμοί
  23. Σλοβενία – 10 βαθμοί
  24. Αυστραλία – 7 βαθμοί
  25. Βέλγιο – 7 βαθμοί
  26. Ηνωμένο Βασίλειο – 7 βαθμοί
  27. Σερβία – 6 βαθμοί
  28. Πολωνία – 5 βαθμοί
  29. Ολλανδία – 3 βαθμοί
  30. Γεωργία – 3 βαθμοί
  31. Ελλάδα – 2 βαθμοί
  32. Κροατία – 2 βαθμοί
  33. Βόρεια Μακεδονία – 2 βαθμοί
  34. Αυστρία – 1 βαθμός
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *