Jon Ola Sand: Προετοιμασμένη η EBU για την Eurovision 2021 παρά τον κορονοϊό!

Στις 18 Μαρτίου η Eurovision 2020 ακυρώθηκε και επίσημα λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του νέου κορονοϊού COVID-19 στον πλανήτη. Η Ολλανδική κυβέρνηση είχε από νωρίς ανακοινώσει ότι απαγορέυει την διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης στην χώρα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο κατά του ιού, κάτι που ακόμα παραμένει αβέβαιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά ερωτηματικά για το κατα πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί και η επόμενη Eurovision στην Ολλανδία.

Ο Jon Ola Sand, ο οποίος είναι ο εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision από το 2011 και που στο Ρότερνταμ θα ήταν ο τελευταίος διαγωνισμός του στη θέση αυτή, έσπευσε να τονίσει ότι είναι αισιόδοξος ότι ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο. Σε συνέντευξή του στο NRK, τον δημόσιο νορβηγικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό, ο εκτελεστικός επόπτης είπε ότι η EBU εργάζεται ήδη για να πραγματοποιήσει την Eurovision το 2021.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι η EBU γνωρίζει τους περιορισμούς κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού . Ορισμένοι από αυτούς τους περιορισμούς ενδέχεται να εξακολουθούν να ισχύουν το επόμενο έτος. Επομένως, οι προετοιμασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με αυτούς τους περιορισμούς. Όπως το βλέπει, η EBU είναι πιο προετοιμασμένη για να πραγματοποιήσει το φεστιβάλ από ό, τι φέτος.

Ο Jon Ola Sand θα επιστρέψει στη δουλειά του στο NRK δίνοντας την σκυτάλη στον Σουηδό Martin Österdahl από το SVT.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τουλάχιστον παραδέχτηκε αυτό που υποστηρίζουμε πολλοί… Οτι η βλακωδης απόφαση για ακύρωση οφειλόταν ουσιαστικά στην παντελή έλλειψη οργάνωσης και ύπαρξης ενός σχεδίου Β από πλευράς EBU και διοργανώτριας! Όπως εξελίσσονται τώρα τα πράγματα με την πανδημία ένα σχέδιο β με προστατευτικα μέτρα θα μπορούσε άνετα να υλοποιηθεί. Κρίμα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *