Ακούστε την διασκευή του “Volcano Man” από την Jamala και τον Alexander Rybak!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της ταινίας του Netflix με τίτλο Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου!

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της πλατφόρμας:

Δύο επαρχιώτες τραγουδιστές υλοποιούν το όνειρό τους να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού του κόσμου. Πρωταγωνιστεί ο Γουίλ Φέρελ και η Ρέιτσελ Μακάνταμς.


Εδώ και λίγες μέρες έχει μάλιστα κυκλοφορήσει και το πρώτο τραγούδι από την ταινία, με τίτλο “Volcano Man” το οποίο ερμηνεύει ο Will Ferrell σε ντουέτο, μαζί με κάποια ακόμη καλλιτέχνιδα, που στους τίτλους αναφέρεται ως «My Marianne». Το τραγούδι κυκλοφόρησε αρχικά στο Spotify ενώ στο εξώφυλλο αναγράφεται από κάτω «Eurovision Song Contest: The story of fire saga».

Όπως ήταν αναμενόμενο, διάσημοι Eurostars επρόκειτο να διασκευάσουν τα τραγούδια από την ταινία, με την αρχή να γίνεται από το “Volcano Man” και τους Alexander Rybak και Jamala.

Ο νικητής της Eurovision 2009 για την Νορβηγία, Alexander Rybak, συνηθίζει τις διασκευές με βιολί και αυτό επέλεξε να κάνει και στην εν λόγω περίπτωση, παίζοντας παράλληλα με τον αυθεντικό ήχο του κομματιού.

Όπως ανέφερε:

Αυτό έπρεπε να γίνει. Είμαι τόσο χαρούμενος που δύο αγαπημένοι μου παραγωγοί ταινιών, ο David Dobkin και ο Will Ferrell, έφτιαξαν για το Netflix μία ταινία για την Eurovision! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ξεκαρδιστική!


Και ενώ το τραγούδι έχει δόσεις χιούμορ εκ φύσεως, η νικήτρια της Eurovision 2016, Jamala, το έκανε περισσότερο συναισθηματικό. Η ίδια, προέβη σε μια πιο ευγενή απόδοση του κομματιού κάνοντας χρήση πλήκτρων και ακουστικής κιθάρας. Φορώντας φτερά αγγέλου, επέλεξε να μας θυμίσει παράλληλα τις ψυθιριστές ψηλές νότες και το ταλέντο της, με τα οποία μας μάγεψε και στον διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *