Αύριο η ανακοίνωση για τις ημερομηνίες της Eurovision 2021!

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό μέσα από το Europe Shine A Light, το Ρότερνταμ έχει επιλεχθεί ξανά ως την πόλη που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2021, ενώ θα διατηρηθεί και το σλόγκαν του φετινού διαγωνισμού, “Open Up“.

Με την Ahoy Arena να παραμένει το στάδιο και για την Eurovision 2021, εδώ και λίγο καιρό η ολλανδική ιστοσελίδα ad.nl, επισήμανε πως ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την δεύτερη ή την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου. Αυτό αντιστοιχεί στις 11, 13 και 15 Μαΐου ή στις 18, 20 και 22 Μαΐου.

Η αγωνία όμως φαίνεται να τελειώνει καθώς πριν λίγο, μέσω της ίδιας ιστοσελίδας έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ahoy Arena, η επίσημη ανακοίνωση για τις ημερομηνίες του διαγωνισμού θα γίνει αύριο, Δευτέρα, 15 Ιουνίου.

Σχετικά με την πραγματοποίηση της Eurovision 2021, ο εκτελεστικός παραγωγός του διαγωνισμού, Sietse Bakker, τόνισε πως  με μια αίσθηση ρεαλισμού που ταιριάζει με τις εποχές που ζούμε, αλλά και με φιλοδοξία και δημιουργικότητα, ανυπομονεί για την επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού στο Ρότερνταμ. Εξάλλου όπως είχε γίνει ήδη γνωστό από τον Jon Ola Sand, η EBU είναι ήδη προετοιμασμένη για την Eurovision 2021 παρά τον κορονοϊό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *