Γαλλία: Ο Ken Carlter η πρώτη συμμετοχή για τον εθνικό τελικό;

Η δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας ανακοίνωσε μέσα από την αρχηγό αποστολής της χώρας στον διαγωνισμό, ότι για την Eurovision 2021 θα πραγματοποιήσει εθνικό τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε πρόκειται για μία συναινετική απόφαση της TV France με τον Tom Leeb, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι δεν θα μπορέσει να εκπροσωπήσει την Γαλλία στον επόμενο διαγωνισμό, αφού έχει πολύ γεμάτο πρόγραμμα.

Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για τον εθνικό τελικό της Γαλλίας είναι οι εξής:

  • Ο εθνικός τελικός έχει προσωρινό όνομα Un Eurovision France.
  • Θα αποτελείται από μία μόνο βραδιά.
  • Θα γίνει σε κάποια μεγάλη αρένα, σε μία περιφερειακή πόλη της Γαλλίας.
  • Θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού και πιθανότατα και κριτικής επιτροπής.

Από τις 29 Ιουνίου ξεκινά η υποβολή συμμετοχών για τον γαλλικό εθνικό τελικό και ήδη φαίνεται να έχουμε την πρώτη υποβληθείσα συμμετοχή. Πρόκειται για τον Ken Carlter που έχει καταγωγή από την Ταϊτή.

Ο ίδιος ανακοίνωσε την συμμετοχή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Ανακοινώνω ό,τι θα υποβάλω αίτηση για την εκπροσώπηση της Γαλλίας  στον Διαγωνισμό της Eurovision 2021. Θα παρουσιάσω ένα τραγούδι στα γαλλικά και ταϊτιανά παρόμοιο με το τραγούδι μου ′′ La Ora Na ′′ για να τους κάνει όλους να χορέψουν και να στείλουν θετική ενέργεια. Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που ένας Πολυνησιακός, ο Gabilou εκπροσώπησε τη Γαλλία σε αυτόν τον διαγωνισμό, με επιτυχία (3 η θέση το 1981). Θα ήταν ένα συμβολικό γεγονός, ένας Πολυνησιακός να εκπροσωπεί ξανά τη Γαλλία. Βασίζομαι σε σας να με στηρίξειτε σε αυτή τη νέα περιπέτεια και ελπίζω να φτάσουμε στο τέλος. Σας ευχαριστώ όλους, να προσέχετε.

Θα θέλατε να δείτε τον Ken Carlter στην Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *