Ελλάδα: Η Stefania ετοιμάζει το video clip του δεύτερου υποψηφίου τραγουδιού, που είχε καταθέσει για την Eurovision!

Μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα η Stefania μας ενημερώνει ότι κάτι μας ετοιμάζει. Το Eurovision Fun φυσικά είναι εδώ με όλες τις τρέχουσες και αποκλειστικές πληροφορίες για το νέο τραγούδι της Stefania που έχει και αυτό άρωμα Eurovision!

Η Stefania αυτές τις ημέρες οπτικοποιεί το τραγούδι που θα είναι το νέο της single. Πρόκειται για το τραγούδι το οποίο μαζί με το SUPERG!RL, ήταν τα δύο επικρατέστερα στην επιτροπή της ΕΡΤ, προκειμένου να αποτελέσουν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020.

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό pop τραγούδι, που δεν έχει έθνικ στοιχεία και είναι θα λέγαμε πιο ραδιοφωνικό. Αν θυμάστε, όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το Eurovision Fun, η Stefania και η ομάδα της είχε υποβάλει στην ΕΡΤ αρχικά τρία τραγούδια, ένα εκ των οποίων ήταν το SUPERG!RL. Στην συνέχεια ο Δημήτρης Κοντόπουλος έγραψε ένα ακόμα τραγούδι, το οποίο η Stefania ηχογράφησε και υποβλήθηκε και αυτό στην αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό. Από αυτά τα τέσσερα τραγούδια, στην τελική φάση επιλογής είχαν απομείνει το SUPERG!RL και το τραγούδι που θα ακούσουμε όλοι τις επόμενες ημέρες και νομίζουμε θα αγαπήσετε.

Δείτε το σχετικό story που ανέβασε στο Instagram της πριν από λίγο:

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Eurovision 2021 θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ στις 18, 20 και 22 Μαίου και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Stefania σε ένα τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου και ARCADE!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *