Ελλάδα: Στις 3 Ιουλίου το τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου για την Eurovision 2020!

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει στο Youtube, το τραγούδι το οποίο κατέθεσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την Eurovision 2020 από την MINOS-EMI.

Η ανακοίνωση για την κυκλοφορία του κομματιού που έχει τίτλο “Της Καρδιάς Μου Ο Χορός” έγινε από την ίδια την τραγουδίστρια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της.

Την σύνθεση του τραγουδιού υπογράφει ο Doron Medalie που έχει συνδέσει το όνομά του με την πορεία του Ισραήλ στη Eurovision την τελευταία εξαετία. Αρχής γενομένης από το 2015 και το “Golden Boy“, ο Medalie έχει συνθέσει τις τέσσερις από τις έξι τελευταίες ισραηλινές συμμετοχές (2015, 2016, 2018, 2020). Μακράν του δευτέρου η κορυφαία επιτυχία ήλθε το 2018, όταν έγραψε το “Toy“. Με το τραγούδι του Medalie, η Netta Barzilai κατάφερε να χαρίσει στο Ισραήλ την 4η του νίκη στην παρουσία του στο διαγωνισμό.

Οι στίχοι ανήκουν στην πολυτάλαντη Όλγα Βλαχοπούλου ενώ η μουσική επιμέλεια στον Κωνσταντίνο Παντζή (Ελλάδα 2008). Τέλος, το βίντεο κλιπ γυρίστηκε από τον μετρ του είδους Γιάννη Παπαδάκο.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα που αφορούν την Eurovision.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *