Ελλάδα: Τι είδος τραγουδιού θέλουν οι αναγνώστες μας για την Stefania στην Eurovision 2021;

Ένα τραγούδι για την Stefania θέλουμε για την Eurovision 2021. Στοίχημα φυσικά όλων των εμπλεκόμενων αυτό το τραγούδι να είναι αυτό που θα μας φέρει και πάλι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς σας ρωτήσαμε για το είδος του τραγουδιού με το οποίο θα επιθυμούσατε να μας εκπροσωπήσει η Stefania τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την μεγάλη σας συμμετοχή, αφού περισσότερες από 600 μοναδικές ψήφοι, καταγράφηκαν στο poll μας. Οι τέσσερις επιλογές μεταξύ των οποίων είχατε δικαίωμα επιλογής ήταν:

  • Pop ethnic dance
  • Dance pop with 80s sound
  • Mid tempo
  • Ballad

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Πρώτη επιλογή αναδείχθηκε το pop ethnic dance με 58,05%, δεύτερο στην προτίμηση με 31,46% το pop dance με 80ς ήχο. Ακολουθούν με πολύ χαμηλότερα ποσοστά το mid tempo με 7,8% και 2,68% η μπαλάντα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτό το διάστημα η Stefania οπτικοποιεί ένα καινούριο τραγούδι, το οποίο είναι αυτό που έφτασε στην τελική κρίση της ΕΡΤ για την συμμετοχή μας στην Eurovision 2020, μαζί με το SUPERG!RL.

Επιπλέον, η Stefania είναι υποψήφια στην κατηγορία των νέων καλλιτεχνών στα βραβεία MAD VMA 2020, όπου μπορείτε να συνεχίσετε να την ψηφίζετε.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *