Τουρκία: Οι maNga διασκευάζουν Καίτη Γαρμπή! (video)

Ελλάδα και Τουρκία μπορεί να έχουν πολλές διαφορές, έχουν όμως και άλλα τόσα που τους ενώνουν. Ένα από αυτά είναι και η μουσική. Δεν είναι λίγες οι φορές που καλλιτέχνες της μίας χώρας διασκευάζουν τραγούδια της άλλης και το αντίστροφο. Όταν μάλιστα αυτό γίνεται από έναν eurostar σε τραγούδι έτερου αγαπημένου eurostar, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον!

Το 2016 o Ferman Akgul, βασικός ερμηνευτής των maNga, του συγκροτήματος που το 2010 κατέλαβε την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision, με το We Could Be The Same, κυκλοφορεί την πρώτη του σόλο δισκογραφική δουλειά.

Το İstemem Söz Sevmeni (Δεν θέλω να λατρεύω τις λέξεις), είναι η διασκευή της γνωστής επιτυχίας της Καίτης ΓαρμπήΑνεμοδαρμένα Ύψη, που το κυκλοφόρησε δύο χρόνια νωρίτερα από τον Ferman. Την μουσική υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης.

Η διασκευή του Ferman στα τουρκικά γίνεται μεγάλη επιτυχία και του χαρίζει μάλιστα ένα πλατινένιο δίσκο. Από το 2016 ο Ferman συνεχίζει την σόλο του καριέρα, έχοντας κυκλοφορήσει άλλους τρεις προσωπικούς δίσκους.

Ακούστε το τραγούδι παρακάτω:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *