Γαλλία: Εθνικό τελικό ανακοίνωσε για την Eurovision 2021 η αρχηγός αποστολής!

Μια πολύ σημαντική είδηση για την Γαλλία. Όπως αποκάλυψε η αρχηγός αποστολής της χώρας στο διαγωνισμό Alexandra Redde-Amiel, μέσα από το wiwibloggs, για την Eurovision 2021 η TV France θα πραγματοποιήσει εθνικό τελικό, όχι όμως το format του Destination Eurovision.

Μία ημέρα αφού ο Tom Leeb ανακοίνωσε ότι δεν θα εκπροσωπήσει την χώρα του στην Eurovision 2021, η γαλλική δημόσια τηλεόραση ανοίγει τα χαρτιά της για τον επόμενο διαγωνισμό. Με αφορμή την πανδημία που πέρασε η Ευρώπη, η TV France θα ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια της Eurovision και έναν εθνικό τελικό σε μία μεγάλη αρένα, σε κάποια περιφερειακή πόλη της Γαλλίας και όχι στο Παρίσι.

Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι πολλά ακόμα γνωστά. Ο τίτλος του εθνικούτελικού έχει προσωρινό όνομα, Un Eurovision France. Άγνωστο αν θα υπάρξει πάνελ κριτών, ενώ σίγουρη είναι η συμμετοχή του κοινού στην επιλογή. Ο εθνικός τελικός θα αποτελείται από μία μόνο βραδιά και θα είναι αποκλειστική παραγωγή της TV France.

Μετά από τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, για να αισθανθούμε καλή ενέργεια μεταξύ της οικογένειας της Eurovision. Η France Télévisions είναι περήφανη που ανακοινώνει μια νέα εθνική επιλογή. Δεν θα είναι το Destination Eurovision  αλλά μια ολοκαίνουργια ιδέα με το τρέχον όνομα του Un Eurovision France . Επιλέξαμε να το παράγουμε εσωτερικά με το France TV Studio . Είναι ένας τρόπος να εξαπλωθεί το πνεύμα της Eurovision μεταξύ των ομάδων και των καναλιών μας όλο το χρόνο.

Θα έχουμε μια εθνική εκδήλωση ζωντανά στην τηλεόραση σε μια αρένα σε μια περιφερειακή πόλη της Γαλλίας. Το κοινό θα πάρει τη δύναμη της επιλογής. Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, όλα είναι ακόμα ανοιχτά τώρα. Αλλά πριν από όλα αυτά, θα κάνουμε αυτήν την επιλογή ζωντανή με διάφορους τρόπους.

Alexandra Redde-Amiel, αρχηγός αποστολής της Γαλλίας στον διαγωνισμό.

Όπως αποδεικνύεται ο λόγος που τελικά δεν επιλέχθηκε ο Tom Leeb ήταν ότι η γαλλική δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να πραγματοποιήσει για την επόμενη χρονιά εθνικό τελικό.

Με αυτή την ανακοίνωση η Γαλλία προστίθεται στις Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία, Δανία, Εσθονία, Λιθουανία και Κροατία που θα πραγματοποιήσουν εθνικό τελικό για την ανάδειξη της συμμετοχής τους στην Eurovision 2021. Η μοναδική χώρα που θα επιλέξει νέο εκπρόσωπο με απευθείας ανάθεση για τον επόμενο διαγωνισμό, μέχρι στιγμής είναι η Κύπρος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2021!

Πηγή: wiwibloggs

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Οι πρόσφατοι εθνικοί τελικοί της Γαλλίας (2018, 2019) είχαν αρκετά, έως πολύ, υψηλό επίπεδο τραγουδιών (άσχετα αν τελικά επέλεξαν να στείλουν τον Bilal πέρυσι).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *