Γαλλία: Χωρίς τον Tom Leeb στην Eurovision 2021!

Έπειτα από την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού, πολλές χώρες έχουν ξεκινήσει τα πλάνα για την επόμενη διοργάνωση. Ήδη 19 καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού έχουν επιβεβαιωθεί για το 2021 ενώ άλλες χώρες ανακοίνωσαν την ομαλή εκ νέου διεξαγωγή του εθνικού τους τελικού.

Την Γαλλία φέτος θα εκπροσωπούσε ο Tom Leeb με το τραγούδι “Mon alliée“ και όπως είχε γίνει γνωστό λίγο καιρό πριν, η συμμετοχή του Tom στον επόμενο διαγωνισμό δεν ήταν δεδομένη. Όπως είχε τονίσει και ο Stéphane Chiffre, ο πρόεδρος της Eurofans France, η France Televisions θα ξεκινήσει την αναζήτηση ενός σωστότερου τραγουδιού και στην συνέχεια της κατάλληλης φωνής έτσι ώστε να καταλήξει στην επόμενη συμμετοχή της Γαλλίας.

Όλα αυτά φαίνεται σήμερα να επιβεβαιώνονται καθώς ο ίδιος ο Tom Leeb, σε συνέντευξη του στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Week-end, ανακοίνωσε πως δεν θα εκπροσωπήσει την Γαλλία το 2021 λόγω του φορτωμένου προγράμματος του.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα:

Το συμφωνήσαμε με την France Televisions και αυτή είναι που θα δώσει μια απάντηση σε όλο αυτό, ωστόσο έχω ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα για το επόμενο έτος και έτσι δεν θα μπορέσω να πάω στην Eurovision.

Ο Tom Leeb, έπειτα από τον Sandro, είναι ο δεύτερος καλλιτέχνης της Eurovision 2020 που προέκυψε από απευθείας ανάθεση και δεν θα επιστρέψει στο Ρότερνταμ την επόμενη χρονιά.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Aλλη μια περίπτωση “Sandro” δεν πούλησες, δρόμο…
    Τα υπόλοιπα περί ήδη επιβαρυμένου προγράμματος (έναν χρόνο πρίν) τα ακούω δικαιολογίες για να μη φανεί ότι δείχνεται κακήν κακώς…
    ΥΓ: θα ήθελα να δω την indila με απευθείας ανάθεση

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *