Ελλάδα: Ακούστε το καινούριο τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου!

Κυκλοφόρησε το καινούριο τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου, Της Καρδιάς Μου Ο Χορός, διά χειρός Doron Melodie.

O Doron Melodie έχει συνδέσει το όνομά του με την πορεία του Ισραήλ στη Eurovision την τελευταία εξαετία. Αρχής γενομένης από το 2015 και το “Golden Boy“, ο Medalie έχει συνθέσει τις τέσσερις από τις έξι τελευταίες ισραηλινές συμμετοχές (2015, 2016, 2018, 2020). Μακράν του δευτέρου η κορυφαία επιτυχία ήλθε το 2018, όταν έγραψε το “Toy“. Με το τραγούδι του Medalie, η Netta Barzilai κατάφερε να χαρίσει στο Ισραήλ την 4η του νίκη στην παρουσία του στο διαγωνισμό.

Οι στίχοι ανήκουν στην πολυτάλαντη Όλγα Βλαχοπούλου ενώ η μουσική επιμέλεια στον Κωνσταντίνο Παντζή (Ελλάδα 2008). Τέλος, το βίντεο κλιπ γυρίστηκε από τον μετρ του είδους Γιάννη Παπαδάκο.

Σύμφωνα με την ίδια την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Doron Melodie της είχε γράψει και το τραγούδι που κατέθεσε στην ΕΡΤ για την Eurovision 2020. Τελικά όμως το τραγούδι αυτό, όπως αναφέρει ο infegreece, δεν είναι το Της Καρδιάς Μου Ο Χορός, αλλά κάποιο άλλο τραγούδι.

Το video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 3 Ιουλίου.

Πως σας φαίνεται το νέο τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αποκλειστικά για εσωτερική κατανάλωση. Εύπεπτο και χαρούμενο αλλά ως εκεί. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η πρόταση της για τη eurovision αλλά υποψιάζομαι κάτι παρόμοιο με τη συμμετοχή των one που και εκείνο το θεωρώ κομμάτι αποκλειστικά για εσωτερική κατανάλωση.
    (Περίπτωση hasta la Vista φέτος, που άρεσε κατά βάση στους Σέρβους φανς και σε λίγους φανς από τα Βαλκάνια)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *