Ελλάδα: Η αφιέρωση της Stefania για την αποφοίτηση της | Οι προετοιμασίες για την Eurovision 2021!

Η Stefania μας αποφοίτησε από το λύκειο και πλέον ετοιμάζεται για την ενήλικη ζωή της, αφού σε λίγους μήνες γίνεται 18. Με μια φωτογραφία στα κοινωνικά της δίκτυα, η Stefania παρά το ομολογουμένως. βεβαρημένο φετινό της πρόγραμμα, μας γνωστοποιεί ότι αποφοίτησε επιτυχώς.

Η αποφοίτηση της Stefania

Αρχικά η Stefania και οι γονείς της είχαν αποφασίσει προκειμένου να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα της εκπροσώπησης της Ελλάδας στην Eurovision 2020, να παγώσει τις σχολικές της υποχρεώσεις και να ολοκληρώσει την τελευταία τάξη του Λυκείου την επόμενη χρονιά.

Η ακύρωση όμως του διαγωνισμού ανέτρεψε τα σχέδια της και έτσι η Stefania επέστρεψε στα βιβλία και την μελέτη. Όπως μας ενημερώνει, με έκδηλη φυσικά την χαρά της, αποφοίτησε από το λύκειο.

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ!!!

Μετά την ακύρωση της Eurovision αποφάσισα να επιστρέψω στο σχολείο και να προσπαθήσω να πάρω το απολυτήριο μου. Οι μέρες της καραντίνας ήταν γεμάτες από μαθήματα που προσπαθούσα να προλάβω, μελέτης και τεστ. Αλλά σήμερα μπορώ επιτέλους να πω: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! Η σκηρή δουλειά πάντοτε αποδίδει.

Στην σχολική της τσάντα η Stefania έχει δεμένη μια ελληνική και μια ολλανδική σημαία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει την αγάπη και τον σεβασμό της, στις δύο χώρες. Την χώρα καταγωγής της και την χώρα που κατοικεί.

Stefania και Eurovision 2021

Μη έχοντας πλέον σχολικές υποχρεώσεις η Stefania μπορεί να αφοσιωθεί ακόμα περισσότερο στην εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2021. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ήδη δουλεύουν κάποια κομμάτια, διαφορετικών μάλιστα μουσικών ειδών.

Τους αμέσους επόμενους μήνες και όταν οι συνθήκες λόγω κορωνοιού το επιτρέψουν, η Stefania θα έρθει στην Ελλάδα για να ηχογραφήσει αυτά τα κομμάτια και να δει όλη η ομάδα ποιο της ταιριάζει καλύτερα. Μετά φυσικά η απόφαση θα ανήκει στην ΕΡΤ.

Στόχος είναι όπως μας έχουν πει από την ομάδα της Stefania, το τραγούδι να έχει επιλεγεί πριν το τέλος του 2020. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα το ακούσουμε και τότε. Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η ομάδα της, επιθυμούν ο χρόνος αυτός να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την ακόμα αρτιότερη προετοιμασία της συμμετοχής μας.

Εμείς από πλευρά μας να ευχηθούμε συγχαρητήρια στην Stefania για την αποφοίτηση της και καλή επιτυχία και δύναμη, στην δύσκολη αλλά δημιουργική χρονιά που έρχεται για αυτήν!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ χαίρομαι να βλέπω “άξιους”νέους! Συγχαρητήρια στη Στεφανία για την αποφοίτησή της και που δεν επαναπαυεται! Καλή ξεκούραση τους καλοκαιρινούς μήνες και πίσω στη δουλειά! Χρόνος εξάλλου για την επόμενη Eurovision υπάρχει άπλετος ώστε να γραφτεί ένα καλό σύγχρονο ποπ (ακόμα και εθνοποπ) κομμάτι που να κουμπώνει σε μια ενήλικη νεαρή γυναίκα πλέον!
    ΥΓ: θετικό που θα συμμετέχουν και οι arcade στη σύνθεση και αφού θα γράψουν διαφορετικά μουσικά στυλ καλό θα ήταν να επιλέγουν 3-4 κομμάτια και με έναν εθνικό τελικό (έστω κι μέσα μιας απλής εκπομπής) να τα ερμηνεύσει η Στεφανία και να επιλέξει το κοινό. (Βλ. Περίπτωση Ρουμανίας).
    Καλή δύναμη να ευχηθούμε!!

    Απάντηση
  2. John T.
    John T. says:

    Ναι καλα… αμα ειναι παλι απόφαση της ΕΡΤ τη βάψαμε…. Αν δεν γίνει εθνικός τελικός με 4-5 τραγούδια απο τα οποια θα επιλέξει το κοινό παλι γουρουνι στο σακι θα μας δώσουν.

    Απάντηση
    • Μαρια
      Μαρια says:

      Φιλε μου αν τα τραγουδια ειναι το ενα χειροτερο απο το αλλο βλ.Ντεμυ κ Ρουβα 15 τελικους να κανει η ερτ το λιγοτερο απο τα χειροτερα θα αναγκαστεις να διαλεξεις παλι….Οποτε ας γραψουν μια τραγουδαρα για την κοπελα που ειναι αξιολογη και ας μην ψηφισουμε εμεις….

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *