Η πικρία του Θάνου Καλλίρη για την 10η θέση του Stop και την συμμετοχή του στον ελληνικό τελικό του 2002!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Θάνος Καλλίρης στον Κώστα Ζαφειράκη και στην εκπομπή της ΕΡΤ Απόψε Κάνεις Μπαμ. Μεταξύ άλλων ο Θάνος Καλλίρης ρωτήθηκε για την συμμετοχή του στην Eurovision 1987, αλλά και την μετέπειτα εμπειρία του το 2002, στον ελληνικό τελικό με την Πέγκυ Ζήνα.

Ο Θάνος Καλλίρης εξέφρασε την πικρία του, τόσο για το 1987, όσο και για το 2002. Αναλυτικά αναφέρει:

Ήμασταν 10οι στους 22. Η βραδυά έκλεισε με εμένα στεναχωρημένος αφάνταστα πολύ. Το πρώτο τραγούδι για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα ήταν το Hold Me Now του Johnny Logan, μια υπέροχη αγγλική μπαλάντα, όχι άξια νούμερο ένα, με τόνο! Το 2,3,4,5 δεν μου λένε τίποτα. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου πρώτο…αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ κάτω από το 5. Όταν τελείωσε η βραδυά θύμωσα στεναχωρήθηκα πολύ.

Δεν ξαναπήγα στην Eurovision, προσπάθησα μία φορά με ένα τραγούδι που πίστεψα ότι έχει πολύ καλές προοπτικές, με ένα τραγούδι που έγραψα εγώ στίχοι, μουσική, παραγωγή, ενορχήστρωση και το έδωσα στην Πέγκυ Ζήνα, το Love Is Wonderful Thing, αλλά σε εκείνο τον επεισοδιακό τελικό κέρδισε ο Μιχάλης Ρακιντζής. Εμείς δεν πήγαμε και καθίσαμε εδώ να βγαίνουμε στα κανάλια και έγινε χαμός.

Θάνος Καλλίρης, για τις συμμετοχές του στην Eurovision.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της συνέντευξης παρακάτω:

Στην συνέχεια η συμμετοχή του Θάνου Καλλίρη με τους Bang! στην Eurovision 1987 και το Love Is a Wonderful Thing στον ελληνικό τελικό του 2002:

Πιστεύετε άξιζαν καλύτερη τύχη τα δύο τραγούδια του Θάνου Καλλίρη;

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Το Stop μια χαρά τραγουδάκι και η 10η μια χαρά θέση.
    Όσο για το Love is a wonderful thing, ας μη το σχολιάσω καλύτερα.
    Ήταν τόσο χάλια εκείνος ο εθνικός τελικός από πλευράς τραγουδιών, που τελικά το SAGAPO κατέληξε να είναι το “αγαπημένο” μου από όσα διεκδικούσαν την πρόκριση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *