Ιταλία: Αρχές Μαρτίου το Sanremo 2021!

Το Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo 2021 θα αναβληθεί για μερικές εβδομάδες από την συνηθισμένη του ημερομηνία, όπως ανακοινώθηκε στην χθεσινή παρουσίαση των προγραμμάτων της RAI στους διαφημιστές.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν το Sanremo 2021 θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, σίγουρα όχι νωρίτερα από την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Οι σκέψεις για την πραγματοποίηση του Sanremo 2021 χωρίς κοινό, έχουν εγκαταληφθεί, καθώς το φεστιβάλ πέρα από ένα μουσικό γεγονός είναι ένα στοιχείο της πόλης του Σαν Ρέμο, των θεατών στην Θέατρο Άριστον, των δημοσιογράφων, των καλλιτεχνών κλπ.

Η επόμενη έκδοση του Φεστιβάλ θα είναι η 71η. Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι ο Amadeus θα παραμείνει στην θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή και παρουσιαστή του φεστιβάλ, μετά και την μεγάλη απήχηση που είχε η φετινή διοργάνωση.

Όσο αφορά τώρα την συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision 2021, εφόσον το φεστιβάλ πραγματοποιηθεί πριν την ημερομηνία συνάντησης των αρχηγών αποστολών, τότε η επιλογή και της επόμενης συμμετοχής της χώρας στον διαγωνισμό, μπορεί να γίνει κανονικά μέσω του Sanremo. Σε αντίθετη περίπτωση η RAI θα επιλέξει με εσωτερική επιλογή.

Πηγή: RAI, optimagazine
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *