Μολδαβία: Με την Natalia Gordienko και την Dream Team στην Eurovision 2021 ; ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η Natalia Gordienko γίνεται όπως όλα δείχνουν, η 20η καλλιτέχνης από την φετινή Eurovision που επιβεβαιώνεται για τον επόμενο διαγωνισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αλλά και όπως μετέδωσε τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, η δημόσια τηλεόραση της χώρας ενημέρωσε την Natalia ότι θα εκπροσωπήσει την Μολδαβία τον επόμενο Μάιο. Την συμμετοχή της θα υπογράφει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Dream Team. Αναμένουμε φυσικά και την επίσημη επιβεβαίωση από την δημόσια τηλεόραση ή την ίδια την καλλιτέχνιδα.

Με ένα τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου και Philipp Kirkorov, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2021 η Μολδαβία. Η Natalia Gordienko φυσικά, θα είναι η ερμηνεύτρια.

Η Μολδαβία γίνεται η 20η χώρα που επιβεβαιώνει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπούσε στην Eurovision 2020 για τον επόμενο διαγωνισμό. Αναλυτικά:

🇸🇲 Άγιος Μαρίνος: Την ημέρα μετάδοσης του Europe Shine A Light, στις 16 Μαίου, η Senhit στο μικρό της μήνυμα επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στην Eurovision 2021, ως εκπρόσωπος του κρατιδίου.

🇦🇺 Αυστραλία1 Απριλίου επιβεβαίωσε το SBS ότι η Montaigne θα έχει μία ακόμα ευκαίρια να τραγουδήσει στην σκηνή της Eurovision. Η είδηση μάλιστα δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο.

🇦🇹 ΑυστρίαΣτις 26 Μαρτίου η ORF ανακοίνωσε ότι στην Eurovision 2021 θα εκπροσωπηθεί εκ νέου από τον 34χρονο Vincent Bueno.

🇦🇿 ΑζερμπαιτζάνΗ ίδια η Samira Efendi με ανάρτηση της στο Instagram στις 20 Μαρτίου, επιβεβαίωσε ότι αυτή θα σηκώσει την σημαία της χώρας της και στον επόμενο διαγωνισμό.

🇧🇪 ΒέλγιοΣτις 20 Μαρτίου επίσης, οι δύο δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις της χώρας ανακοίνωσαν ότι οι Hooverphonic επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν την χώρα και στην Eurovision 2021.

🇧🇬 ΒουλγαρίαΜέσω του Twitter, στις 21 Μαρτίου, επιβεβαίωσε η ΒΝΤ ότι η Victoria, ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού, θα εκπροσωπήσει τους γείτονες μας και στον επόμενο διαγωνισμό.

🇬🇪 ΓεωργίαΣτις 19 Μαρτίου και μέσω του Facebook, η δημόσια τηλεόραση της χώρας επιβεβαίωσε ότι ο Tornike Kipiani είναι ο εκλεκτός της και για την Eurovision 2021.

🇨🇭 Ελβετία: Ο Gjon’s Tears ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, στις 20 Μαρτίου, ότι επιλέχθηκε ώστε να εκπροσωπήσει ξανά την χώρα του στην Eurovision 2021.

🇬🇷 Ελλάδα: Η ΕΡΤ έσπευσε ορθότατα από τις πρώτες ραδιοτηλεοράσεις, λίγες ώρες μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 στις 18 Μαρτίου, να επιβεβαιώσει ότι η Stefania θα είναι η εκπρόσωπος μας και στον επόμενο διαγωνισμό!

🇪🇸 Ισπανία: Ακριβώς όπως και η ΕΡΤ, η RTVE στις 19 Μαρτίου ανακοίνωσε ότι ο Blas Cantó θα έχει την δυνατότητα να εκπροσωπήσει την χώρα του και στην Eurovision 2021.

🇮🇱 ΙσραήλΣτις 22 Μαρτίου κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής με καλεσμένη την Εden Alene, η ΚΑΝ ανακοίνωσε ότι στην Eurovision 2021 θα εκπροσωπηθεί από την ίδια τραγουδίστρια.

🇱🇻 ΛετονίαΚατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Europe Shine A Light, στις 16 Μαίου, η LTV επιβεβαίωσε ως εκπρόσωπο της στην Eurovision 2021 την Samanta Tina.

🇲🇹 Μάλτα: Η Destiny μέσα από το προφίλ της στο Instagram, στις 16 Μαίου, επιβεβαίωσε ότι θα εκπροσωπήσει την χώρα της στην Eurovision 2021.

🇳🇱 Ολλανδία: Η διοργανώτρια χώρα της Eurovision 2020 ήταν και η πρώτη που ανακοίνωσε μετά την ακύρωση του διαγωνισμού στις 18 Μαρτίου, ότι εμπιστεύεται τον ίδιο καλλιτέχνη και για τον επόμενο διαγωνισμό.

🇺🇦 Ουκρανία: Την ημέρα της ακύρωσης της Eurovision 2020, στις 18 Μαρτίου, η δημόσια τηλεόραση της χώρας, ανακοίνωσε ότι το φολκλορικό συγκρότημα Go_A θα έχουν άλλη μία ευκαιρία του χρόνου.

🇷🇴 ΡουμανίαΣτις 25 Μαρτίου η Roxen επιβεβαίωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ότι θα εκπροσωπήσει την χώρα της και στην Eurovision 2021.

🇷🇸 Σερβία*: Στις 10 Ιουνίου η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας,  Blic, ανέφερε ότι οι Hurricane θα εκπροσωπήσουν την χώρα τους και στην Eurovision 2021.

🇸🇮 Σλοβενία: Σε μια ειδική εκπομπή για τον διαγωνισμό, λίγο πριν την μετάδοση του Europe Shine A Light, στις 16 Μαίου, η RTVSLO ανακοίνωσε ότι η Ana Soklič θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας και στη Eurovision 2021.

🇨🇿 ΤσεχίαΣτις 13 Μαίου η δημόσια τηλεόραση της χώρας, ανακοίνωσε ότι ο Benny Cristo θα έχει και αυτός μία ακόμα ευκαιρία στον επόμενο διαγωνισμό.

Η Natalia Gordienko μετά την νίκη της στον εθνικό τελικό της Μολδαβίας, θα εκπροσωπούσε την χώρα της με το τραγούδι Prison, που υπέγραφε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια είχε αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

https://www.youtube.com/watch?v=RnD1ApDo5_k

Θεωρείτε ότι είναι καλή επιλογή η Natalia Gordienko για την Μολδαβία στην Eurovision 2021;

3 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] juni rapporterade grekiska Eurovision Fun att Natalia kommer ta hjälp av det s.k. “Dream Team:et” (grekiska låtskrivaren Dimitris […]

  2. […] Greek-language blog Eurovision Fun has reported the news, saying the comeback has been confirmed to them by a source and from a broadcast on a “local […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *