Σερβία: Μέχρι τον Οκτώβρη η επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης για τις Hurricane!

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Σερβίας,  Blic, ανέφερε στην χθεσινή έκδοση της (10/6) ότι το δημοφιλές συγκρότημα Hurricane, θα επιστρέψει στην Eurovision 2021, εκπροσώποντας την χώρα τους στον διαγωνισμό, αφού δεν τα κατάφερε στον φετινό ακυρωθέντα διαγωνισμό. Σε μεταγενέστερες όμως δηλώσεις τους οι Hurricane ανέφεραν, ότι η όποια επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης (RTS), θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, οπότε μέχρι τότε δεν γνωρίζουν κάτι οριστικό.

Η είδηση όπως είπαμε ξεκίνησε από την Blic, η οποία ανέφερε ότι η RTS δεν πρόκειται για οικονομικούς λόγους να διεξάγει το Beovizija. τον εθνικό τελικό μέσω του οποίου επιλέγεται κατά βάση η σερβική συμμετοχή στον διαγωνισμό, αλλά θα δώσει άλλη μία ευκαιρία στις Hurricane.

Οι Hurricane όμως σε δηλώσεις τους στο wiwibloggs, τόνισαν ότι η όποια ανακοίνωση από την RTS θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Δεν έχουμε ακόμη επίσημες πληροφορίες σχετικά με αυτό από τον κρατικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό μας. Δεν θα ξέρουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. 

Hurricane

Ίσως πράγματι να μην υπάρχει μέχρι στιγμής οριστική απόφαση, αν και το πιθανότερο είναι όντως η Blic να έχει δίκαιο και οι Hurricane να έχουν ήδη ενημερωθεί για την επιλογή τους από την RTS, απλά οι όποιες επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το καλοκαίρι, αφού σε λίγες ημέρες από σήμερα πραγματοποιούνται βουλευτικές εκλογές στην χώρα, ενώ ειδησεογραφικά φυσικά συνεχίζεται και η κρίση της πανδημίας με τον κορωνοιό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Blic είχε αποκαλύψει πολύ σωστά και το 2016 την εσωτερική επιλογή της Sanja Vučić, νυν μέλους των Hurricane, με το τραγούδι Goodbye.

Οι Hurricane, αποτελούν την 19η επιστροφή καλλιτέχνη που είχε επιλεγεί για τον φετινό διαγωνισμό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *