Eurovision Movie: Οι Eurostars που θα εμφανισθούν στην ταινία του Netflix για τον διαγωνισμό!

Μία εβδομάδα έμεινε μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας του Netflix για τον διαγωνισμό, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Μαζί όμως με τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, Will Ferrell, Rachel McAdams, Pierce Brosnan και Dan Stevens θα δούμε και αρκετούς eurostars!

Η ταινία όπως γνωρίζετε κυκλοφορεί στην πλατφόρμα του Netflix στις 26 Ιουνίου. Κάποιοι όμως κριτικοί κινηματογράφου είχαν την δυνατότητα να την δουν σε πρώτη αποκλειστική προβολή και να μας κάνουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα spoilers.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το σουηδικό MOVIEZINE οι eurostars που θα δούμε είναι οι εξής:

Η Loreen (Σουηδία 2012) και ο John Lundvik (Σουηδία 2019) είναι σε ένα μεγάλο pre party. Εκεί μαζί με τους Alexander Rybak ( Νορβηγία 2009 και 2018),  Conchita Wurst ( Αυστρία 2014) και Netta (Ισραήλ 2018) θα συμμετάσχουν σε ένα μουσικό medley.

Eπίσης το άρθρο αναφέρει ότι στην ταινία εμφανίζονται οι Jamala (Ουκρανία 2016), Anna Odobescu (Μολδαβία 2019), Elina Nechayeva (Εσθονία 2018), Jessy Matador (Γαλλία 2010) και Bilal Hassani (Γαλλία 2019).

Αυτά είναι τα ονόματα μόνο κάποιων εκ των Eurostar που εμφανίζονται, αφού είναι πολύ πιθανό να είναι και άλλοι, που απλά δεν είδαν οι κριτικοί. Εξάλλου, πριν μήνες ο Salvador Sobral (Πορτογαλία 2017) είχε αποκαλύψει ότι θα παίζει στην ταινία έναν μουσικό του δρόμου.

Στην ταινία επίσης παίζει και ο σχολιαστής του διαγωνισμού για το BBC, Graham Norton.

Τα τραγούδια της ταινίας ερμηνεύει μαζί με τον Will Ferrell όχι η συμπρωταγωνίστρια του, Rachel McAdam, αλλά η Molly Sandén, εκπρόσωπος της Σουηδίας στην Junior Eurovision 2006 και συμμετέχουσα στο Melodifestivalen.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στην ταινία θα υπάρχει και ελληνικός χαρακτήρας, τον οποίο θα υποδύεται η Μελισσάνθη Μάχουτ.

Πηγή: wiwibloggs
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *