Eurovision Movie: “Ο ρόλος του Alexander Lemtov είναι εμπνευσμένος από τον Philipp Kirkorov” αποκαλύπτει ο Dan Stevens!

Στον αστερισμό της ταινίας του Netflix, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, συνεχίζει να βρίσκεται η Eurovision Bubble. Ο ηθοποιός Dan Stevens σε συνέντευξη που έδωσε λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ρωτήθηκε αν ο φανταστικός χαρακτήρας που υποδύεται, ο Alexander Lemtov, είναι εμπνευσμένος από κάποιον πραγματικό καλλιτέχνη. Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι ο ρόλος του έχει εμπνευστεί από τον Ρώσο superstar, Philipp Kirkorov!

O Alexander Lemtov είναι ο Ρώσος εκπρόσωπος στον διαγωνισμό και αντίπαλος των Fire Saga. Είναι πάμπλουτος, εκκεντρικός στην εμφάνιση του, με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, πολύ πετυχημένος και εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί.

…ο ρόλος μου είναι εμπνευσμένος σε ένα Ρώσο τραγουδιστή που λέγεται Philipp Kirkorov, εκπροσωπεί την όπερα-ποπ μουσική, με κάποια φανταχτερά ρούχα και κουστούμια και θυμίζει και αρκετά τον George Michael.

Dan Stevens

Με αυτό τον τρόπο εξηγείται και ο ελληνικός χαρακτήρας της Mita Xenakis, η οποία είναι θα λέγαμε η κολλητή του Alexander Lemtov στην ταινία, κάτι που και στην πραγματικότητα ισχύει, αφού είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις του Philipp Kirkorov με την ελληνική Dream Team, Δημήτρη Κοντόπουλο, Φωκά Ευαγγελινό και Ηλία Κοκοτό. Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο στην ταινία.

Παρακάτω δείτε την συνέντευξη του Dan Stevens:

Με ενδιαφέρον περιμένουμε την αντίδραση του Kirkorov στα παραπάνω!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *