MAD VMA 2020 | Η Stefania ανάμεσα στις υποψηφιότητες του αγαπημένου μουσικού θεσμού

MAD VMA 2020 | Τα Mad Video Music Awards, o μεγαλύτερος ελληνικός μουσικός θεσμός, έρχονται για 17η συνεχόμενη χρονιά και θα λάβουν μέρος πιθανότατα την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας. Ποιοι είναι οι eurostars που είναι υποψήφιοι και ποιο βραβείο διεκδικεί η Stefania;

MAD VMA 2020 | Πώς θα γίνει το event;

Για πρώτη φορά στα χρονικά τα Mad VMA δεν θα ακολουθήσουν την πεπατημένη και επιλέγουν να αλλάξουν τοποθεσία και μορφή. Η λαμπερή βραδιά θα λάβει την μορφή μιας drive-in συναυλίας με μικρότερο αριθμό καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν πάνω στην σκηνή. Σημαντική όμως διαφορά στα φετινά βραβεία, οι ζωντανές και όχι play back ερμηνείες των καλλτιεχνών. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς. Ο ίδιος δήλωσε:

“Τα βραβεία είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Είχα πει ότι δε θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι και κοιτάμε σενάρια για να γίνουν προς το χειμώνα, όπως και το Madwalk. Όμως, τις τελευταίες ημέρες εξετάζουμε το ενδεχόμενο, σας το λέω ανεπίσημα, να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, υπό τη μορφή drive-in event συναυλίας. Με τα αυτοκίνητα όπως έχουν γίνει και άλλες συναυλίες. Θα βγάλουμε τις υποψηφιότητες.”

Θέμης Γεωργαντάς για τα MAD VMA 2020

MAD VMA 2020 | Η Stefania ανάμεσα στους υποψηφίους

Αυτό που μας τράβηξε όμως την προσοχή ήταν πως η Stefania κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του Superg!rl να διεκδικεί ένα από τα σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς, το βραβείο στην κατηγορία New Comer (Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης). Στην κατηγορία βρίσκονται επίσης οι: Ιάσονας Μανδηλάς, Konnie Metaxa, Λένα Ζευγαρά, Ιλένια Ουίλιαμς.

MAD VMA 2020 | Οι υποψηφιότητες των Eurostars

Όσο και εάν αλλάζει ο θεσμός, αυτό που παραμένει πάντα ίδιο είναι οι eurostars που βρίσκονται σε όλες τις κατηγορίες των MAD VMA 2020 και αυτοί είναι οι: Ελένη Φουρέιρα, Σάκης Ρουβάς, Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Τάμτα και Demy.

Δείτε αναλυτικά της υποψηφιότητες και ψηφίστε ΕΔΩ!

MAD VMA 2020 | Έρχονται για 17η χρονιά

Τα ονόματα που θα σχηματίσουν το line-up της λαμπερής βραδιάς παραμένουν ακόμα άγνωστα. Μέχρι τότε μπορείτε να ψηφίζετε καθημερινά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και φυσικά την Stefania ΕΔΩ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *