Netflix Eurovision Movie: Επιπλέον αμοιβή ζήτησε ο Salvador Sobral για να γυρίσει μία σκηνή με τον Will Ferrell!

Σύμφωνα με το κινηματογραφικό site imdb, ο Salvador Sobral αρνήθηκε να παίξει μία σκηνή με τον Will Ferrell, αφού προηγουμένως ζήτησε αύξηση στην αμοιβή που θα έπαιρνε για την συμμετοχή του στην ταινία.

Ο Salvador Sobral είναι ένας από τους eurostars που βλέπουμε στην ταινία. Συγκεκριμένα, όταν οι Fire Saga ή αλλιώς Lars Erickssong και Sigrit Ericksdóttir φθάνουν στο Εδιμβούργο για τον διαγωνισμό της Eurovision, συναντούν έναν μουσικό του δρόμου που παίζει πιάνο και τραγουδά το Amor Pelos Dois. Πρόκειται για το νικητήριο τραγούδι της Πορτογαλίας στον διαγωνισμό του 2017 και φυσικά για τον Salvador Sobral.

O Will Ferrell που εκτός από πρωταγωνιστής, ήταν και ο παραγωγός της ταινίας, πρότεινε στο Salvador Sobral να γυρίσουν μία ακόμη σκηνή μαζί, αλλά ο Sobral αρνήθηκε με την δικαιολογία ότι δεν του πρότειναν και αύξηση της αμοιβής του.

Εδώ τίθεται βέβαια το ερώτημα, πως είναι δυνατόν ένας καλλιτέχνης που το λογυδρίο που είπε ως νικητής στην σκηνή της Eurovision, ήταν μία επίθεση στην fast food μουσική, στις φωτιές και τα πυροτεχνήματα, που συνοδεύουν πολλές συμμετοχές σε αυτό τον διαγωνισμό, να συμμετέχει σε μια ταινία, που βρίθει όλων των παραπάνω;

Όσοι από εσάς την είδατε νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Μάλλον το μοναδικό του πρόβλημα είναι τα χρήματα και το ύψος των αμοιβών και όχι το είδος της μουσικής που υπηρετεί, αφού όπως είδαμε μια χαρά συμμετείχε σε μια ταινία που κατά τα λεγόμενά του, είναι μακρυά από την μουσική που αυτός θέλει να εκπροσωπεί.

Όπως και να έχει εμείς, όπως και όλοι οι eurofans απόλαυσαν την σκηνή με τους Eurostars και το κοινό τους τραγούδι, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε ξανά παρακάτω:

Πάντως η ταινία και τα τραγούδια της, συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους στα charts και χωρίς την επιπλέον σκηνή με τον Sobral…

Πηγή: imdb
4 ΣΧΟΛΙΑ
    • Eurodisaster
      Eurodisaster says:

      Χαχα, ωραίος! επίσης, πού το παράλογο να ζητά κανείς επιπλέον αμοιβή εφόσον του ζητάται να εργαστεί παραπάνω;

      Απάντηση
  1. Amesc
    Amesc says:

    Αρχικά από πότε θεωρείται λογύδριο μια ομιλία που υπογραμμίζει μερικά κακώς κείμενα της σημερινής Eurovision. Αφού βλέπεις ότι μερικές χώρες που επενδύουν στο θέαμα και την εμπορικότητα του τραγουδιού και όχι στην ουσία του καταδικάζονται από τους φαν πολλές φορες. Εκτός αν είναι ψέματα αυτό, που δεν νομίζω αν κρίνεις τις συμμετοχές π.χ. της Σουηδίας στο melfest ή στον ίδιο τον διαγωνισμό του 2018 που κατηγορούνται για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

    Ακόμη, αν δεν είχε συμφωνήσει εξαρχής να γυρίσει μια σκηνή και του το είπαν μετά, λογικό δεν είναι να ζητήσει μια αύξηση; Τα γυρίσματα δεν έγιναν στην χώρα του είναι απόλυτος λογικό να ζητήσει παραπάνω λεφτά για μια ΠΑΡΑΠΑΝΩ δουλειά που πραγματοποιείται σε ένα μακρινό μέρος.

    Τέλος είναι λογικό να συμμετέχει ο salvador σε μια τέτοια ταινια, αφού ο ίδιος σε συνέντευξη (για την οποία μάλιστα έχετε γράψει άρθρο και εσείς) έχει πει ότι η eurovision τον βοήθησε και κρατάει τα θετικά από αυτήν.

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Το να θίγει κάποιος τα κακώς κείμενα από τη θέση του νικητή ενοχλεί. Τα κονσέρβα φωνητικά της EBU, το ξεδιάντροπο προμοτάρισμα μιας συμμετοχής από το Νέτφλιξ και η ακύρωση μιας ολόκληρης χρονιάς για να μη χαθεί το πάρτι στο Ρότερνταμ δεν φαίνεται να ενοχλούν κανέναν.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *