Netflix Eurovision Movie: Οι Έλληνες “ψηφίζουν” Eurovision | Νο3 στην Ελλάδα, νο1 στην Κύπρο!

Ακόμη μία επιβεβαίωση  του πόσου δημοφιλής είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision μεταξύ των Ελλήνων, είναι τα στατιστικά του Netflix. Μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο, η ταινία του Will Ferrell, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά. Την δεύτερη ημέρα προβολής της, η ταινία ανέβηκε στο νο3 μεταξύ των χρηστών στην Ελλάδα και στο νο1 μεταξύ των αντίστοιχων χρηστών στην Κύπρο και η συνέχεια προμηνύεται εξίσου λαμπρή.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, έχει πιστούς, αλλά και πολλούς ακολούθους, όπως φυσικά όπως πολύ σωστα είπε και σε μία συνέντευξη της, η έτερη πρωταγωνίστρια της ταινίας Rachel McAdams.

Δεν μπορεί να σου περνάει αδιάφορος αυτός ο διαγωνισμός, ή θα τον λατρεύεις ή θα τον μισείς.

Εμείς οι Έλληνες αν και οι περισσότεροι δεν το παραδέχονται, υπάρχει βλέπετε αυτή η αντίληψη περί υποκουλτούρας, αγαπάμε τον διαγωνισμό. Δεν είναι μόνο τα πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει κάθε χρόνο η Eurovision σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον των media, μήνες πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού. Ποιος θα μας εκπροσωπήσει; Πως θα γίνει η επιλογή; Κλπ.

Η ΕΡΤ νομίζουμε το έχει αντιληφθεί αυτό, εξού και η προσπάθεια για τηλεοπτική και εμπορική εκμετάλλευση του προιόντος τα τελευταία δύο χρόνια. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης φυσικά. Τα νούμερα πάντως είναι εδώ και το επιβεβαιώνουν. Όσο και αν κάποιοι δεν το παραδέχονται, οι Έλληνες λατρεύουμε αυτόν τον διαγωνισμό. Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος, όταν σε πολύ πρόσφατες οριακές οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες, καμία διοίκηση της ΕΡΤ όσο αντίθετη και αν ήταν με την φιλοσοφία της Eurovision, δεν τόλμησε να λάβει την απόφαση για αποχή.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *