Sietse Bakker: “Η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί, ό,τι κι αν χρειασθεί”!

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας και η EBU έδωσε στη δημοσιότητα τις ημερομηνίες του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ. Όλοι δείχνουν αποφασισμένοι και σίγουροι, ότι αυτή τη φορά ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, όπως και να έχει η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοιού. Μάλιστα σε μια χαρακτηριστική δήλωση, ο εκτελεστικός διευθυντής της Eurovision 2021, Sietse Bakker, ανέφερε στα κοινωνικά του μέσα δικτύωσης, ότι η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί, ότι κι αν χρειασθεί!

Η μουσική, οι καλλιτέχνες, οι fans, ο διαγωνισμός και ο διεθνής χαρακτήρας συνδυάζουν αυτό που κάνει το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τόσο ξεχωριστό. Έχουμε τώρα ένα χρόνο να διερευνήσουμε λεπτομερώς όλα τα σενάρια με τα εμπλεκόμενα μέρη, για να πραγματοποιήσουμε τις τρεις ζωντανές εκπομπές ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, με προσαρμογές, αν είναι απαραίτητο. Εξακολουθούμε να στοχεύουμε ψηλά! 

Sietse Bakker

Σε ανάλογο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του νέο εκτελεστικού επόπτη, από πλευρά της EBU, Martin Österdahl.

Είναι ζωτικής σημασίας να επιστρέψει ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision τον επόμενο χρόνο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την απαραίτητη δέσμευση από τα Μέλη μας στην Ολλανδία για να τον φέρουμε πίσω. Να φέρουμε την πολύ αγαπημένη αυτή εκπομπή πίσω στο κοινό σε όλο τον κόσμο. 

Martin Österdahl

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2021 είναι μέρος της Συμμαχίας Event Builders στην Ολλανδία, η οποία είναι μια συμμαχία διοργανωτών εκδηλώσεων, χώρων και εμπορικών ενώσεων που συνεργάζονται για την ανάπτυξη πρωτοκόλλων για να κάνουν τις εκδηλώσεις σταδιακά δυνατές στις νέες συνθήκες που ζούμε.

Τους επόμενους μήνες θα αποφασιστεί ποια στοιχεία της φετινής ακυρωμένης έκδοσης θα παραμείνουν το 2021. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι τόσο η σκηνή, όσο και το σλόγκαν του διαγωνισμού (Open Up), παραμένουν τα ίδια και για την επόμενη χρονιά.

Με σύμμαχο λοιπόν τον χρόνο, αλλά και την εμπειρία πλέον, απέναντι στην αντιμετώπιση της πανδημίας, οι Ολλανδοί διοργανωτές δεσμεύτηκαν ότι κανείς και τίποτα δεν θα εμποδίσει την Eurovision 2021, να επανέλθει στις οθόνες όλου του κόσμου.

Θυμίζουμε ότι η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 18, 20 και 22 Μαίου, στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Άρα και η γιουροβίζιον 2020 θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ότι κι αν χρειαζόταν…
    Οι μάσκες έπεσαν νομίζω.

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Είσαι υπερβολικός και είναι λογικό… Σε όλους μας έλειψε φέτος ο διαγωνισμός… Αλλά μην ξεχνάς ότι η πανδημία έσκασε τον Μάρτιο… Την εποχή που όλα είναι έτοιμα και αρχίζουν να στηνουν την σκηνή… Ήταν πλέον αδύνατο να ξεκινήσουν ένα καινούργιο σχέδιο πάνω στο υπάρχον σχέδιο μέσα σε δύο μήνες… Ενώ τώρα έχουν 1 ολόκληρο χρόνο για να σκεφτούν όλα τα ενδεχόμενα π.χ αν επιτρέπεται κοινό ή αν δεν επιτρέπεται κλπ κλπ…

      Απάντηση
      • όχι άλλο κάρβουνο
        όχι άλλο κάρβουνο says:

        Καθόλου υπερβολικός δεν είμαι φίλε μου. Υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις οι οποίες ποτέ δεν εξετάστηκαν.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *