Tamta x Stephane Legar Yala | Η νέα hot international συνεργασία μόλις κυκλοφόρησε!

Tamta x Stephane Legar Yala | Κυκλοφόρησε η international συνεργασία της Τάμτα με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar.

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής ποπ σκηνής ένωσε τις δυνάμεις της με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar στο ολοκαίνουργιο dance-ethnic με rnb στοιχεία Yala”.

Το single κυκλοφορεί πανευρωπαϊκά από την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ενώ κατάφερε ήδη να μπει στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές New Music Friday -και όχι μόνο- λίστες στο Spotify:

Παράλληλα η Τάμτα βρίσκεται και στο εξώφυλλο της New Music Friday Greece playlist, στην οποία για πρώτη φορά συναντάμε γυναίκα καλλιτέχνη από την Ελλάδα.

Η Τάμτα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ευρώπη μετά τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος διεξήχθη στο Τελ Αβίβ τον Μάιο του 2019, ενώ ο Stephane Legar είναι ένας από τους πιο γνωστούς pop – rnb καλλιτέχνες του Ισραήλ.

Το Yala αποτελεί προπομπό του upcoming international EP της Τάμτα με τίτλο Awake το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 3 Ιουλίου από την Minos EMIa Universal Music Company.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://TamtaxStephaneLegar.lnk.to/YalaPR

Tamta x Stephane Legar Yala | Ακούστε το εδώ

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *