Τα παραγιουροβιζιονικά: Κυριακή, 21 Ιουνίου!

Κυριακή σήμερα και τα παραγιουροβιζιονικά είπαν να χτυπήσουν, με ό,τι ψιθυρίζεται αλλά δεν λέγεται! Μια εβδομάδα με πολλή δράση, αν και οδεύουμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

  • Όπως ενημερωθείτε μέσα από το αποκλειστικό μας άρθρο, η ΕΡΤ για πρώτη φορά σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Junior Eurovision. Για να καταλάβετε όμως καλύτερα και εσείς τι εννοούμε θα σας πούμε το εξής. Όλα τα προηγούμενα έτη, στην πρόσκληση της EBU για συμμετοχή στην Junior Eurovision δεν έδινε κανείς ουδεμία σημασία. Φέτος όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γαμπρίτσος, ζήτησε σχετική εισήγηση από το τμήμα Διεθνών Σχέσεων, για την εν λόγω διοργάνωση και για την δυνατότητα συμμετοχής της ΕΡΤ σε αυτήν. Οι διεθνείς σχέσεις θα υποβάλλουν λίαν συντόμως την εισήγηση τους και η διοίκηση θα αποφασίσει αν αξίζει να συμμετάσχουμε ή όχι. Αν με ρωτάτε τι πιστεύω; Θα σας έλεγα πως αυτή την στιγμή οι πιθανότητες επιστροφής είναι 50-50.
  • Στις 3 Ιουλίου η Stefania θα κυκλοφορήσει το video clip του νέου της τραγουδιού που ονομάζεται Friday. Πρόκειται για το 4ο ουσιαστικά τραγούδι που είχε καταθέσει στην ΕΡΤ και ήταν αυτό που έμεινε στην κρίση της επιτροπής μέχρι το τέλος, μαζί φυσικά με το SUPERG!RL, για την επιλογή της συμμετοχής μας στον φετινό διαγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της επιτροπής, Δημήτρης Παπαδημητρίου και Γιάννης Πετρίδης, προέκριναν αυτό το τραγούδι. Οι υπόλοιποι όμως και η ομάδα της Stefania προτιμούσαν το SUPERG!RL.
  • Με την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης, η Κύπρος είναι η μοναδική χώρα που θα επιλέξει νέο εκπρόσωπο στην Eurovision 2021 αλλά θα το πράξει με απευθείας ανάθεση και όχι με εθνικό τελικό. Πάντως τα όσα γράφθηκαν για την Ελένη Φουρέιρα το προηγούμενο διάστημα, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, την δεδομένη χρονική στιγμή. Το γράφουμε αυτό γιατί κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την διαφορά του τρέχοντος ρεπορτάζ, από την μαντεψιά…
  • Σε αντίθεση πάντως με την Junior Eurovision, όπου η συμμετοχή μας ακόμα είναι αμφίβολη, η ΕΡΤ συμμετέχει κανονικά στο Eurovision Young Musicians μαζί με άλλες 10 χώρες. Ο διαγωνισμός που αφορά νεαρούς σολίστ κλασσικής μουσικής, πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.
  • Τελειώνοντας μουσικά, μιας και σήμερα είναι η Ημέρα Ευρωπαικής Μουσικής, μπαράζ νέων κυκλοφοριών είχαμε τις προηγούμενες ημέρες από eurostars! Πολύ θετικά σχόλια συγκέντρωσε το Χορεύω του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που θύμισε παλιές καλές εποχές του τραγουδοποιού. Δεν ξέρω ίσως το ΡΙΚ θα μπορούσε να τον αξιοποιήσει ως συνθέτη..

Καλές βουτιές, μένοντας πάντα ασφαλείς!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Billo
    Billo says:

    Βλέπω μια ΕΡΤ που προσπαθεί να αλλάξει και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Θεωρώ πως αν η ΕΡΤ πει το ναι για την JESC θα επιστρέψουμε πολύ δυναμικά αυτή τη φορά.

    Απάντηση
  2. Μανος
    Μανος says:

    Μακάρι η ερτ να δεχτεί και να συμμετέχει στην Junior eurovision ένας θεσμός ιδιαίτερος που θα πρέπει οι Έλληνες να γνωρίσουν επειδή είναι άγνωστος για τους περισσότερους. Πραγματικά αξίζει να κάνουμε μέρος με μια πολύ καλή συμμετοχή σύγχρονη πάνω από όλα να διεκδικησουμε μια αξιοπρεπεσταση θέση. Έχουμε ταλαντούχα νεαρά παιδιά που ασχολούνται με το τραγούδι και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *