Γερμανία: Χωρίς τον Ben Dolic στην Eurovision 2021!

Ακόμη ένας καλλιτέχνης από αυτούς που θα συμμετείχαν στην Eurovision 2020, φαίνεται ότι δεν θα έχει την χαρά και την τιμή, να εκπροσωπήσει την χώρα του στον επόμενο διαγωνισμό. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο Ben Dolic δεν θα εκπροσωπήσει την Γερμανία στην Eurovision 2021, αφού η δημόσια τηλεόραση της χώρας θα αναζητήσει νέο καλλιτέχνη.

Την είδηση εκτός των άλλων φιλοξενεί και το lifestyle portal, Bleistiftrocker. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας και ανώνυμες πηγές που επικαλείται, η NDR θα αναζητήσει νέο εκπρόσωπο για την Eurovision 2021. Την είδηση επιβεβαίωσε έμμενα και ο ίδιος ο καλλιτέχνης, όταν πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία από το videlo clip της συμμετοχής του, Violent Thing, λέγοντας:

Καθώς μια εποχή τελειώνει, ανοίγει μια νέα…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

As one era comes to a close, a new one opens… #project #1L

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEN DOLIC (@bendolic) στις

Άλλη μία ένδειξη για τα παραπάνω είναι ότι  η διαφημιστική εταιρεία που τον είχε αναλάβει, έχει διακόψει την συνεργασία μαζί του, ενώ και τα όσα δημόσια υποστήριζε ο δημιουργός του τραγουδιού, Boris Milanov, ουσιαστικά μας προδιέθεταν για αυτό.

Ο Ben Dolic πάντως σε συνεντεύξεις του όλο το προηγούμενο διάστημα, ανέφερε ότι θα επιθυμούσε να συμμετάσχει στην Eurovision 2021, μια ευχή που από ότι φαίνεται δεν εισακούσθηκε από την NDR.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Ben Dolic είχε επιλεγεί από την NDR, μέσω μιας εσωτερικής διαδικασίες με διάφορα στάδια. Την ευθύνη της όλης επιλογής είχε η εταιρεία παραγωγής Digame, ενώ αποφασιστικό ρόλο στην διαδικασία αυτή είχε ένα Eurovision panel από 100 fans και μία κριτική επιτροπή ανθρώπων που έχουν σχέση με τον διαγωνισμό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την γερμανική δημόσια τηλεόραση. Εφόσον τα παραπάνω ισχύουν η Γερμανία γίνεται η 11η χώρα που θα αναζητήσει νέο εκπρόσωπο για την Eurovision 2021, με 20 χώρες να έχουν επιβεβαιώσει τους ίδιους και 10 χώρες από όσες είχαν δηλώσει φέτος συμμετοχή, να μην έχουν ακόμα αποκαλύψει τις προθέσεις τους.

Παρακάτω δείτε πως θα παρουσίαζε ο Ben Dolic το Violent Thing στην σκηνή της Eurovision:

https://www.youtube.com/watch?v=mLQPA3cRB6w

Θα επιθυμούσατε να δείτε ξανά στην σκηνή της Eurovision τον Βen Dolic ή επιθυμείτε έναν νέο καλλιτέχνη;

Πηγή: Bleistiftrocker
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το τραγούδι συμπαθεστατο και σύγχρονο radio friendly. Εκείνος πολύ λίγος στο live. Σχεδόν φαλτσος σε κάποια σημεία.Λογικό να αναζητήσει κάτι άλλο ο γερμανικός κρατικός φορέας.

    Απάντηση
  2. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Θα είχε την ίδια μοίρα με την Τερζή για τον κατάπινε η σκηνή, πέρα από αυτό η παρουσία δεν ήταν και καλή όταν ακριβώς συνέβη με εμάς το 2018. Ακριβώς τα ίδια χάλια αν και το τραγούδι της Τερζής το αγαπώ αλλά χάνει live παρόλο που λατρεύω και το live

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *