Ελένη Φουρέιρα: Στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη στο After Dark !

Στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, στο ΣΚΑΙ ήταν καλεσμένη σήμερα η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν δίστασε να μπει και στο γνωστό εξομολογητήριο του Θέμη απαντώντας σε όλα όσα την ρώτησε με σχεδόν… αφοπλιστική ειλικρίνεια. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά και πως βλέπει την προοπτική να συμμετάσχει ξανά, ένα σενάριο που κάθε τόσο παίζει στην Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στην εμπειρία της Eurovision. Είχε αγχωθεί πάρα πολύ. Δεν απόλαυσε την διαδικασία, γιατί ξυπνούσε καθημερινά στις 7 πμ, έκανε τέσσερις πρόβες, δεν είχε χρόνο να φάει και να ασχοληθεί με τον εαυτό της.  Έκανε όλα όσα της ζητούσαν και μοναδικό της άγχος ήταν να πετύχει.

Την Κυριακή μετά τον διαγωνισμό προσπάθησε να αντιληφθεί τι είχε συμβεί. Έφτασε στην Αθήνα ντυμένη και άρχισε να υποψιάζεται την επιτυχία της όταν είδε τόσες κάμερες να την περιμένουν. Μόνο όταν επέστρεψε στην Αθήνα κατάλαβε τι είχε συμβεί, κάτι που την ωρίμασε πολύ. Δεν μπόρεσε να ευχαριστηθεί τις 13 ημέρες στην Λισαβόνα και υποσχέθηκε στον εαυτό της να μην επιτρέψει να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *