Ελλάδα: Δείτε το video clip του νέου single της Stefania, “Friday”!

Έπειτα από την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού, η Stefania, σε συνεργασία με την Panik Records, επιστρέφει με το νέο της single , “Friday“, το οποίο έφτασε κοντά στην Eurovision 2020 μιας και αποτελούσε την εναλλακτική επιλογή για την φετινή ελληνική συμμετοχή.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το “Fridayκυκλοφόρησε λίγες μέρες νωρίτερα αποκλειστικά μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Energy 94.2 και σήμερα, όπως ήταν ήδη γνωστό, είναι η  μέρα για την επίσημη κυκλοφορία του.

Έτσι λοιπόν, πριν από λίγο, το νέο τραγούδι της Stefania κυκλοφόρησε με το video clip του να κάνει πρεμιέρα μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Δείτε το video clip του “Friday“:

Πως σας φαίνεται το “Friday”, που παρολίγον θα αποτελούσε την συμμετοχή μας στην Eurovision 2020;

13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Να γιατί πρέπει να επιλέγεται με εθνικό τελικό το τραγούδι και όχι εσωτερικά…Το Friday είναι καλύτερο κατά τη γνώμη μου και κουμπώνει καλύτερα στην Stefania και στην ηλικία της. Ωραίος ρυθμος, feel good vibes και πολύ “δροσερό”. Προσωπικά το βρίσκω πιο σύγχρονο συνθετικά από το supergirl το οποίο αν και ήταν αξιοπρεπές ήταν κάπως “τυποποιημένο στα μέτρα της Eurovision” και έβγαζε ότι ντε και καλά έπρεπε κάπως να μπει ένα ethnic στοιχείο. Αυτό είναι πολύ πιο radio friendly και θα μπορούσε να είχε καλύτερη αποδοχή και στις επιτροπές,αν γινόταν ο διαγωνισμός(βλ. Τσεχία πέρυσι).
    Προσωπικά θα ψήφιζα το Friday έναντι του supergirl αν εμπλεκομουν στη διαδικασία.
    Πάντως και τα 2 κομμάτια νομίζω θα μπορούσαν να φέρουν ένα πλασάρισμα μεταξύ 11ης-15ης θέσης κυρίως λόγω της Στεφανίας! Ωστόσο σίγουρα αξίζει και μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο για του χρόνου.
    Προσωπικά όμως όπως προείπα προτιμώ το Friday. Καλοταξιδο να είναι!

    Απάντηση
    • Γιώργος Eurovision
      Γιώργος Eurovision says:

      Ακριβώς το ίδιο παρουλου που το Supergirl ήτα το αγαπημένο μου για φέτος αλλά αυτό είναι ακόμα καλύτερο

      Απάντηση
  2. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένα JESC τραγούδι από το μακρινό 2005. Καμία ελπίδα δεν θα είχε εν έτει 2020 στον διαγωνισμό των ενηλίκων.

    Υ.Γ. Κατανοώ τον λόγο που στηρίζετε τη φετινή διαδικασία της ΕΡΤ (σας έβαλε στο παιχνίδι, ακούσατε πρώτοι τα κομμάτια, είπατε τη γνώμη σας), όμως με το να αποθεώνετε άνευ όρων τον Κοντόπουλο και τα πονήματά του δεν προσφέρετε καλές υπηρεσίες.

    Απάντηση
    • Stefaniafans
      Stefaniafans says:

      Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μην τους αρέσει επειδή δεν αρέσει σε σένα; Μάλλον ήθελες να είσαι στη θέση τους και τόσους μήνες παντού κράζεις την Στεφανία και την ομάδα σε ότι και κάνει. Παιδιά ευχαριστουμε.

      Απάντηση
  3. Manos
    Manos says:

    Παιδιά αυτά δεν είναι τραγούδια για Eurovision δηλαδή έλεος πια τίποτα να ξεχωρίσει…τελείως ένα αγευστο ποπακι της σειράς .. Αν θέλει η ομάδα να πάει καλα να γράψει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό pop τραγούδι (βλ Ρουμανία φέτος -cherry red της ROXEN καθώς και όλα τα αλλά που έβγαλε μετά την Eurovision…μια ήταν η συνθέτης που έγραψε τα τραγούδια αλλά ήταν όλα διαμαντακια- όχι σαν του Κοντόπουλου τα παπάκια που έδινε και στην demy και την έχει εξαφανίσει πλέον από τον χάρτη-) η κάτι σε στυλ Josephine που πάλι τις περισσότερες επιτυχίες καθώς και άλλων καλλιτεχνών της έχει γράψει ο Λεωνίδας Σώζος έναν τέτοιον νέο συνθέτη με σύγχρονο στυλ και ύφος μακάρι να μπορέσει να φτάσει έστω και λίγο κάτι από αυτό η ομάδα Κοντόπουλου Arcade…
    Υ.Γ : Γιάννη πιστεύω ότι αντί εσείς που είστε μέσα στην διαδικασία (ΕΡΤ) να επαινείται κάθε μέτρια απόπειρα του Κοντόπουλου να είστε λίγο πιο αυστηροί στις κρίσεις σας για το καλό της συμμετοχής μας … Και επιτέλους οι καλλιτέχνες ας μη καταδέχονται να λένε ότι τραγούδι τους δίνει ο κάθε συνθέτης χωρίς να καταθέτουν προσωπική αποχή γιατί πρώτα από όλα καταστρέφουν την δίκη τους καριέρα …

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Καλύτερα να πατωνουμε πάρα να πηγαίνουμε με γυφτικα τραγουδάκια! Εν τω μεταξύ όταν η ομάδα Κοντοπουλου – Φωκά θριάμβευε με Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία λέγατε γιατί δεν έρχονται με Ελλάδα! Κράτα στο μυαλό σου ότι μπορεί το SUPERGIRL να θεωρούνταν outsider, αλλά θα είχε μια από τις πιο ανταγωνιστικές σκηνικές παρουσίες και αυτό στο λέω με απόλυτη σιγουριά! Ας κοιτάξουμε τώρα το μέλλον και όλα θα πάνε καλά!

      Απάντηση
    • Kostis
      Kostis says:

      Συμφωνώ τα τραγούδια της roxen ειναι ακριβώς αυτο που θέλει η eurovision του χρόνου θα τα πάει τέλεια (ολα τα τραγούδια της είναι πανω απο πολύ καλα…. Λατρευω το escape + εν μεσω καραντίνας!! https://youtu.be/b7eBkbh6lH0) Ας προσπαθήσουν να γράψουν κάτι παρόμοιο η Στεφανία ειναι πολη καλή της αξίζει Hsi

      Απάντηση
  4. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Ωραίο ,χαρούμενο ,χορευτικό αλλά θεωρώ οτι το Supergirl είναι καλύτερη πρόταση για την Eurovision και ειδικά για μια χώρα όπως η Ελλάδα που το ethnic dance την έχει φέρει στη κορυφή

    Απάντηση
  5. MAY CONO
    MAY CONO says:

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΒΛΕΠΕ ΝΤΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ) ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.
    ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΝΤΕΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *