Ελλάδα: Η Μαρία Κουφοπούλου προϊστάμενη στο Τμήμα Συμπαραγωγών της ΕΡΤ!

Οι διεργασίες στο εσωτερικό της ΕΡΤ συνεχίζονται. Με απόφαση που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”, η Μαρία Κουφοπούλου ορίζεται προϊστάμενη στο Τμήμα Συμπαραγωγών της ΕΡΤ! Γιατί αφορά το διαγωνισμό που λατρεύουμε;

Το νέο οργανόγραμμα του σταθμού ορίζει πως το Τμήμα Συμπαραγωγών έχει κι αυτό ευθύνη πλέον στα θέματα της Eurovision και δη στο κομμάτι της παραγωγής των προγραμμάτων που σχετίζονται με το διαγωνισμό. Αναμένουμε, λοιπόν, με ενδιαφέρον να δούμε τις εξελίξεις και τις μελλοντικές ενέργειες που θα αφορούν στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού αλλά και στο ποιος θα αναλάβει πλέον προϊστάμενος στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων.

Η Μαρία Κουφοπούλου, πέρα από την μακρόχρονη πορεία σε ΕΡΤ, ΕΡΑ και δημοσιογραφία, υπήρξε μέχρι πρότινος Διευθύντρια του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, καθώς και αρχηγός της ελληνικής αποστολής τα έτη 2019 και 2020!

Εμείς από πλευράς μας, να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματα της κα Κουφοπούλου και από την θέση στην οποία θα βρεθεί, να συνεχίσει να στηρίζει τον διαγωνισμό της Eurovision!

1 reply
  1. Κύρου Γεώργιος
    Κύρου Γεώργιος says:

    Συγχαρητήρια στην κ. ΜΑΡΊΑ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ. Την γνωρίζω προσωπικά πάνω από 25 χρόνια και αν και δεν βρισκόμαστε συχνά λόγω της απόστασης, μένω Θεσσαλονίκη κι η Μαίρη στην Αθήνα, όμως τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια κι αγάπη φιλική προς το πρόσωπό της κι εκτίμηση μεγάλη. Είναι πολύ δυναμική και δραστήρια γυναίκα κι είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της άψογα. Εύχομαι Καλή επιτυχία στο έργο της

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *